Äventyret kan börja!

20 procent rabatt på Barnförsäkring

Livet är ett äventyr! Att se sina barn växa upp till att bli enastående individer. Njut av alla de händelser, stora som små som ni upplever tillsammans medans de växer upp. Vi tycker att barn ska få vara barn och ge sig ut på egna upptåg men rekommenderar så klart att ni skaffar en barnförsäkring, som en extra trygghet för familjen.

En barnförsäkring ger extra trygghet

Med en barnförsäkring är ditt barn skyddat vid sjukdom och olycksfall dygnet runt. Barnförsäkringen ger ett ekonomiskt skydd både vid sjukdom och olycksfall, samt utanför skoltid som till exempel under lov.

För att ge trygghet till hela familjen är vår rekommendation att teckna en barnförsäkring så tidigt som möjligt efter förlossningen. Just nu har vi ett extra förmånligt erbjudande som ger dig 20 rabatt på årspremien under det första året.

Ditt pris

När du tecknar försäkringen på vår hemsida ser du vårt ordinarie pris. Rabatten dras av när du får din faktura.


När ska jag teckna en barnförsäkring

Teckna en försäkring så tidigt som möjligt efter barnets födelse. En försäkring gäller inte för det som har hänt innan försäkringen börjat gälla. Har ditt barn redan blivit sjukt eller skadat innan du köpt försäkringen finns också en risk att du efter hälsoprövning inte beviljas en komplett barnförsäkring.

Läs mer och teckna försäkring

Gravid?

Då kan du redan nu teckna en gravidförsäkring för ditt ofödda barn. Gravidförsäkringen ger skydd vid skador, sjukdomar och olycksfall.

Läs mer om gravidförsäkringen


Länsförsäkringar Kalmar län