Ungdoms­försäkring

Hemförsäkringen för dig som är upp till 30 år

Förmånligt pris
Omfattande skydd
Skydd vid ID-stöld

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

När du flyttar hemifrån

När du flyttar hemifrån är det viktigt att du har en hemförsäkring. Det ger dig ett grundskydd för ditt hem och dina saker.

Du får även en reseförsäkring som gäller i hela världen i 45 dagar. Här kan du enkelt räkna ut vad din försäkring kostar och köpa den direkt. 

Se pris och köp försäkring

Det viktigaste först

Ungdomsåren efter man blir myndig och börjar stå på egna ben är på många sätt en härlig tid! För många innebär det frihet, att man flyttar hemifrån, får sitt första egna boende och tjänar sina egna pengar. Det innebär också att det är dags att börja samla vuxenpoäng. Även du som är ung och ny i yrkeslivet kanske inte bor så stort eller har så mycket saker så vet vi att det finns andra skäl till att vara bra försäkrad.

Med vår hemförsäkring får du som är under 30 år en bra start. Första lönen ska räcka till mycket: hyra, resor, fester och annat. Så vi förstår att en hemförsäkring kanske inte är det som står högst upp på listan. Men hemförsäkringen viktig och är grunden i ditt ekonomiska skyddsnät.

Hos oss får du ett bra skydd

Skulle något hända med till exempel dina ägodelar, om du blir sjuk när du är ute och reser eller om någon skulle kräva dig på skadestånd finns vi där och kan hjälpa dig. Du får även ersättning om din cykel blir stulen eller om du råkar tappa din laptop så den går sönder.  Du får helt enkelt en hemförsäkring, allriskförsäkring och utökat reseskydd till ett otroligt förmånligt pris.

I vår ungdomsförsäkring ingår

  • En hemförsäkring för hyres-eller bostadsrätt med fullvärde på lösöre
  • Utökat resskydd
  • En ”otursförsäkring” – Det vi kallar allrisk

Som ungdom får du rabatt på hela paketet och du behåller rabatten fram tills du fyller 30 år.

Villkor för ungdomsförsäkring

Läs igenom villkor och förköpsinformation innan du tecknar försäkringen. Ladda gärna ner och spara.