Hemförsäkring student

Trygghet för dig upp till 30 år som studerar

Omfattande skydd
Förmånligt pris
Låg självrisk

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Hemförsäkring för studenter

Även om du är student med studentekonomi och kanske varken bor så stort eller har så mycket saker vill vi att du ska kunna ta del av den trygghet som du får med en hemförsäkring.

Tryggt och enkelt för dig som studerar

Ska du plugga vidare efter gymnasiet och flytta hemifrån behöver du en egen försäkring för ditt hem och dina saker, eftersom dina föräldrars hemförsäkring inte gäller. I vår studentförsäkring ingår också ett skydd om olyckan skulle vara framme när du reser utomlands.

Vi har skapat en förmånlig studentförsäkring för dig som är under 30 år som studerar, som innehåller allt en student behöver för en trygg och enkel vardag

 Det viktigaste först

Studietiden är på många sätt en härlig tid. För många innebär att man flyttar hemifrån och får sitt första egna boende. Det innebär också att det är dags att börja tjäna vuxenpoäng. Även du som student kanske inte bor så stort eller har så mycket saker så vet vi att det finns andra skäl till att vara bra försäkrad.

Med vår hemförsäkring får du som är under 30 år en bra start. Studielånet ska räcka till mycket. Böcker hyra, fester och annat. Så vi förstår att en hemförsäkring kanske inte är det som står högst upp på listan. Men hemförsäkringen viktig och är grunden i ditt ekonomiska skyddsnät.

Studerar du i utomlands?

Planerar du att studera utomlands, då behöver du komplettera med en extra försäkring.

Läs mer om hur du försäkrar dig vid utlandsstudier 

Bli bankkund också

Har du vår hemförsäkring för studenter och öppnar ett privat lönekonto hos oss får du utan extra kostnad

  • Internetbank
  • Telefonbank
  • Avbeställningsskydd när du betalar din resa från lönekontot

Hos oss får du ett bra skydd

Skulle något hända med till exempel dina ägodelar, om du blir sjuk när du är ute och reser eller om någon skulle kräva dig på skadestånd finns vi där och kan hjälpa dig. Du får även ersättning om din cykel blir stulen eller om du råkar tappa din laptop så den går sönder.  Du får helt enkelt  en  hemförsäkring, allriskförsäkring och utökat reseskydd till ett otroligt förmånligt pris.

I vår studentförsäkring ingår

  • En hemförsäkring för hyres-eller bostadsrätt med fullvärde på lösöre
  • Utökat reseskydd
  • En ”otursförsäkring” – Det vi kallar allrisk

Som student får du  rabatt på hela paketet och du behåller rabatten fram tills du fyller 30 år.

cyklist i stadstrafik

Cykelförsäkring ingår

Med studentförsäkring hos oss är också din cykel försäkrad för stöld och skadegörelse, utan att du behöver göra något särskilt tillägg.

Läs mer