Användarna i fokus – vår app vann pris

I årets Web Service Award, galan som hyllar 2017 års bästa webbplatser och appar, vann Länsförsäkringars app pris för Bästa mobila upplevelse. Även Agrias webb prisades i kategorin Information och service.

Länsförsäkringar var nominerade i två kategorier, Information och Service samt Bästa mobila upplevelse. I den senare kammade vår app hem priset.

Juryns motivering för Bästa mobila upplevelse löd:
”Tillgänglighet och lättanvänt är några av honnörsorden för vinnaren. Med användarna i centrum har de lyckats att i en allt mer krävande omvärld tillgodose besökarnas behov. En snygg, enkel och funktionell app som användarna gillar att använda.”

Appen fortsätter utvecklas för att stötta användarna

– Vi kommer titta på resultatet från undersökningen för att se vad vi kan förbättra. Vår ambition är att appen ska ligga i framkant när det gäller utveckling, och vi gör resan tillsammans med våra kunder. Målsättningen är att appen ska underlätta och stötta kunderna i deras vardag säger Matilda Ringström, chef för Digitala kundmöten hos Länsförsäkringar.

Agrias webbplats prisades

Även Agrias webbplats var nominerad till kategorin Information och service och tog hem vinsten.

Juryns motivering för Agrias vinst i kategorin Information och Service:
”Webbplatsen har målgruppen i fokus. Den innehåller saklig information och en rad uppskattade tjänster som besökarna älskar. Sajten levererar en hög nytta på ett mycket användarvänligt sätt både via dator och mobilt.”

Fakta om Web Service Award

Web Service Award är ett undersökningsföretag som specialiserat sig på undersökningar av intranät, webbplatser och mobilsajter. Sedan år 2000 genomförs Web Service Indexmätningar som visar vad Sveriges internetanvändare anser om kvaliteten på svenska företags, myndigheters och organisationers webbsatsningar.

Mer info om vinnarna hittar du på Web Service Awards sajt webserviceaward.com.

Läs mer om vår app

I appen kan du betala räkningar, anmäla skada, se ditt saldo och mycket mer.

Appen - allt på ett ställe

Se alla nyheter