Välkommen på utbildning i Första hjälpen

Är du förälder eller har barn i din närhet? Nu är det återigen dags för våra populära kurser i Första hjälpen. Den här gången är det en hel länsturné med utbildningstillfällen på flera orter i länet.

Vi samarbetar med Akutinsats och ambulanssjuksköterskan Mathias Wittgren varvar teori och praktik på ett mycket givande och intressant sätt.

Första hjälpen-barn:

Detta är en heltäckande utbildning som berör de vanligaste olycksfallen och sjukdomsfallen ett barn kan drabbas av.  Bland annat fallskador, feberkramp, kvävning och allergisk reaktion. Vi växlar teoretisk kunskap med att du får öva praktiskt på olika moment. Har du barn eller barnbarn eller jobbar med barn är detta en mycket nyttig kunskap för att öka tryggheten i väntan på ambulans. 

Samtliga utbildningar äger rum på våra lokala kontor. Vi bjuder på kaffe och smörgås. Utbildningen tar cirka tre timmar. Notera att kursen i Kalmar är på eftermiddagen.

Utbildningen kostar 390 kr/person eller 500 kr/par. Är ni kund hos oss bekostar vi halva kursavgiften. Priset blir då: 195 kr/person eller 250 kr/par.  

Datum och ort:

  • Vimmerby: 30 oktober, Sevedegatan 34, klockan 18.00 -FULLBOKAD
  • Västervik: 31 oktober, Storgatan 10, klockan 18.00 - FULLBOKAD
  • Oskarshamn: 1 november, Östra Torggatan 1, klockan 18.00- FULLBOKAD
  • Kalmar: 2 november, Norra Långggatan 17, klockan 13.00 -FULLBOKAD
  • Borgholm: 2 november, Södra långgatan 26, klockan 18.00 -FULLBOKAD

Kursledaren låter hälsa att ni får ut mer av kurstillfället om ni har möjlighet att komma utan barnen.

Anmäl dig på akutinsats.se/boka

Se alla nyheter