Sekretesspolicy för Facebook

Det här är Länsförsäkringar Kalmar läns sekretesspolicy för vår sida på Facebook. Här delar vi med oss av information om skadeförebygg, nyheter, erbjudanden och tips kring din vardagsekonomi.

Vi vill gärna ha dialog kring exempelvis hur man bäst skyddar sig mot skador, tips och råd kring vardagsekonomi och utvecklingen av våra tjänster. Detta för att vi gärna vill veta mer om våra kunders behov för att på bästa sätt utveckla vår verksamhet och våra tjänster.

Vi finns här vardagar mellan 8 och 16.00 för allmänna frågor men har du frågor eller klagomål som rör dig som kund hos oss ber vi dig kontakta oss via våra andra kanaler http://www.LFkalmar.se.

Vi kommer aldrig att be dig lämna ut privata uppgifter här och ber dig för din egen säkerhet att inte skriva personnummer, kontonummer eller annan känslig information direkt på sidan. Tänk också på att det du skriver på sidan blir synligt för andra användare och kan röja din status som kund samt vilka produkter och tjänster du har hos oss.

Du får gärna skriva frågor eller kommentera i vår logg men vi ber dig respektera Facebooks regler och svensk lag och förordningar som exempelvis dataskyddsförordningen (GDPR).

Vi kommer inte att tillåta personangrepp eller rasistiska, sexistiska eller nedvärderande inlägg. Inte heller innehåll som marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Vi håller löpande uppsikt över de kommentarer som görs och den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget, blockeras från sidan och rapporteras till Facebook. Om du själv vill rapportera innehåll får du gärna göra det genom att skicka ett personligt meddelande.

Vi som svarar på dina frågor här på sidan är alltid identifierade som officiella representanter från Länsförsäkringar Kalmar län och postar innehåll under namnet Länsförsäkringar Kalmar län. Länsförsäkringar Kalmar län är personuppgiftsansvarig för behandlingar av personuppgifter som sker på denna sida och vi rensar regelbundet sidan från kommentarer och inlägg. I vår integritetspolicy kan ni läsa mer om hur vi behandlar era personuppgifter.