De tar del av rekordstor återbäring

Efter ett lyckat år med färre skador gick Länsförsäkringar Jönköping med vinst. Vinstutdelningen går direkt tillbaka till ägarna – kunderna själva. ”Bra tajming”, menar Axel och Maja, som nu får del av den rekordstora återbäringen när 250 miljoner kronor delas ut i länet.

Nästa år kanske du också får återbäring?
Jönköpingsparet Axel och Maja är två av många i länet som nu får dela på 250 miljoner..

Jönköpingsborna Axel och Maja har precis flyttat in i en ny lägenhet. Tack vare att de sedan tidigare har en fordons- och/eller hemförsäkring hos Länsförsäkringar Jönköping får de nu ett välkommet tillskott i kassan. Lagom till både flytt och generellt höjda omkostnader.

– Visst känns det bra med en extra slant just nu. Priserna på både bensin, mat och uppvärmning har ju gått upp. Så, schysst tajming, säger Axel.

Lönsamma premier    

Under året har de betalat in premier för sina försäkringar, som man alltid gör. Men eftersom skadeåret var milt mot bolagets finanser kommer återbäringen nu som ett brev på posten.

20 procent tillbaka på allt de har betalat in – kan paret nu kvittera ut.

Allt de behöver göra är att registrera sitt återbäringskonto i Länsförsäkringars app eller på Mina sidor, senast 30 september. Utbetalningarna sker sedan i oktober.

”Snabba cash”

För Maja och Axel rör det sig om närmare tusen kronor totalt. Pengar som kan gå till lite guldkant i tillvaron. Eller för det unga parets del, välbehövligt tillskott i flytten.

– Ja, inte fel med lite ”snabba cash”, fast från sitt försäkringsbolag, säger Maja och skrattar.

Delar på miljoner

Paret är bara två av tusentals kunder som delar på den rekordstora återbäringen från Länsförsäkringar Jönköping den här hösten. 250 miljoner kronor ska delas mellan bolagets ägare, det vill säga försäkringskunder i länet.

– Går bolaget bra ska det märkas för ägarna. Det är extra kul att vara kundägda så här års, menar Länsförsäkringar Jönköpings vd Magnus Olsson.

Psst! Vill du också få chans till återbäring?

Återbäringen delas ut till alla Länsförsäkringar Jönköpings ägare, det vill säga kunder, med minst en fordons- eller hemförsäkring.

Klicka här och välj din försäkring idag

Se alla nyheter