Skadedjursbekämpning i Väst - ny samarbetspartner inom skadedjursbekämpning

Från och med 1 april tar företaget Skadedjursbekämpning i Väst AB över vår skadedjurshantering.

Efter många år med Anticimex har vi på Länsförsäkringar Jönköping valt att byta skadedjursbekämpare till företaget Skadedjursbekämpning i Väst, när det gäller villor och fritidshus.

Avtalet med de nya skadedjursbekämparna omfattar allt som rör villa, villahem, fritidshus och bostadshus på lantbruk. När det kommer till företag så har vi kvar Anticimex som skadedjursbekämpare.

– Det här blir en väldigt bra lösning för vår del. Vi får in bra kompetens och förhoppningsvis kommer vi kunna ta nästa steg och ge ännu bättre service till våra kunder i framtiden när det kommer till skadedjursbekämpning, säger Stefan Fur, affärsområdeschef för försäkring och liv på Länsförsäkringar Jönköping.

Skadedjursbekämparna finns under samma tak som övrig verksamhet på Länsförsäkringar i Jönköping. Det innebär att vi har all expertis samlat på ett ställe och vi kan hjälpa dig med allt från rådgivning och kontroll till bekämpning eller annan åtgärd.

Skadedjursbekämpning i Väst, SiV, är ett företag som ägs av länsförsäkringsbolagen i Göteborg och Bohuslän, Halland och Älvsborg. Länsförsäkringar Jönköping blir därmed det första bolaget utöver ägarna som tecknar avtalet med leverantörerna.

De nya skadedjursbekämparna kommer ha Länsförsäkringars logga på sig i arbetet och även åka runt i bilar med loggan, så att det blir tydligt varifrån de kommer.

Läs mer

Har du problem med skadedjur?

Kontakta oss på 0101-729 729 eller mejla skadedjur@lansforsakringar.se

Se alla nyheter