Bjud upp till dans och få koll på din tjänstepension

Tjänstepension är en viktig del av pensionen och för nionde året i rad uppmärksammar pensionsbranschen Tjänstepensionens dag den 27 september. Den här gången har vi fått extra hjälp av bandet Sannex som sjunger om sin kärlek till tjänstepensionen.

I år har Thomas G:son och Henrik Sethsson skrivit en låt om tjänstepension. Warner Music har producerat och det är bandet Sannex som sjunger om kärleken till tjänstepension i låten ”Allt som jag har önskat (Tjänstepension)”.
Lyssna på låten ”Allt som jag har önskat (Tjänstepension)" eller se videon.

Vill du också ta reda på om du har tjänstepension? Fråga din arbetsgivare eller logga in direkt på minpension.se för att se över din pension. Där får du en samlad bild över både din allmänna pension, tjänstepension och eventuellt privat sparande.

Driver du eget företag är tjänstepension något du måste ordna med själv för både dig och de anställda.

Om Tjänstepensionens dag

Tjänstepensionens dag firas den 27 september och i år för nionde gången. Dagen syftar till att uppmärksamma tjänstepensionens betydelse för den framtida pensionen. I år står dessa bolag och myndigheter bakom dagen: AFA Försäkring, Alecta, AMF, Collectum, Fora, Folksam, Folksam LO Pension, Handelsbanken, KPA pension, Lifeplan, Länsförsäkringar, minPension, Nordea Liv & Pension, Offentliganställdas Förhandlingsråd (OFR), Pensionsmyndigheten, Pensionsvalet, PRI, PTK, Skandia och SPV.  

Se alla nyheter