Bild som visar hur du måste vara klädd för att bli godkänd som Pippi Långstrump.

Viktig information inför världsrekordförsöket med flest antal Pippi Långstrump

Bild som visar hur du måste vara klädd för att bli godkänd som Pippi Långstrump.

Onsdagen den 10 oktober kl. 18.30 är det dags för vår familjeshow på Elmia i Jönköping. Förutom en spännande show ska vi tillsammans slå världsrekord i flest antal Pippi Långstrump på en och samma plats. En representant för Guiness World Records kommer vara där för att övervaka rekordförsöket. Det är givetvis frivilligt att klä ut sig till Pippi, men vi hoppas att uppslutningen blir stor så att vi tar hem världsrekordet till Jönköpings län.

Hur måste du se ut för att bli en ”godkänd” Pippi Långstrump?

Reglerna för att få ett världsrekord godkänt av Guiness World Records är många. Inte minst när det gäller hur du måste se ut för att i deras ögon räknas som en Pippi Långstrump. För att underlätta för dig har vi tagit fram en bild som visar vad du måste tänka på. Uppfyller du dessa krav kan du delta i rekordförsöket. Om du inte gör det är du lika välkommen ändå, men kan inte vara med och bidra till att slå världsrekordet.

Varmt välkommen den 10 oktober!

Vänliga hälsningar,

Länsförsäkringar Jönköping

PS. Vi har 200 peruker som du kan få av oss på plats. Först till kvarn gäller. Om du även vill ha några fräknar målade i ansiktet så kan vi hjälpa till med det också.

Så här måste du se ut - klicka på länken

 

Se alla nyheter