Våra lokalproducerade poddar

Grafisk illustration av en mikrofon.

Våra lokalproducerade poddar

Länsförsäkringar Jönköping publicerar regelbundet poddar med akutella och intressanta ämnen. Ekonomipodden och Trygghetspodden har nu utökats med podden Gränsland som pratar om hur det är att vara ung idag.

Ekonomipodden

Länsförsäkringar Jönköpings ekonomipodd medverkar finanschef Jesper Rundbäck och Jennike Jarlback, liv- och pensionsansvarig. De tar upp aktuella ämnen inom finansmarknaden och omvärlden och reder ut olika begrepp.

Trygghetspodden

En trygghetspodd från Länsförsäkringar Jönköping. Någon av våra skadeförebyggare Jonas Ander och Lennart Sundberg intervjuas av Jennike Jarlback, liv- och pensionsansvarig. De ger sina bästa tips och råd för att vi ska känna oss tryggare både i hemmet och i trafiken och hur vi lättast kan undvika skador.

Gränsland

Gränsland är en podd som handlar om hur det är att vara ung idag. I den här podden kommer vi bland annat prata om teman som hur man som ung hanterar stress och prestationsångest? Framtidsdrömmar, kärlek och jämställdhet, sociala medier och om det är ok att vara “annorlunda”?