Lokalproducerad radio

Länsförsäkringar Jönköping publicerar regelbundet poddar med akutella och intressanta ämnen. Trygghetspodden och Gränsland har nu utökats med podden Snacka om företagsamhet som är podden där vi intervjuar framgångsrika företagare i länet.

Snacka om företagsamhet

Snacka om företagsamhet, podden där vi intervjuar framgångsrika företagare i länet. Hör våra gäster prata om hur du skapar en vinnande strategi och hur du gör för att sticka ut och ta plats. Snacka om företagsamhet, en podd av Länsförsäkringar Jönköping och Handelskammaren Jönköpings län.

Trygghetspodden

En trygghetspodd från Länsförsäkringar Jönköping. Någon av våra skadeförebyggare Jonas Ander och Lennart Sundberg intervjuas av Jennike Jarlback, liv- och pensionsansvarig. De ger sina bästa tips och råd för att vi ska känna oss tryggare både i hemmet och i trafiken och hur vi lättast kan undvika skador.

Gränsland

Gränsland är en podd som handlar om hur det är att vara ung idag. I den här podden kommer vi bland annat prata om teman som hur man som ung hanterar stress och prestationsångest? Framtidsdrömmar, kärlek och jämställdhet, sociala medier och om det är ok att vara “annorlunda”?