Våra besökstider

Våra lokala kontor i Jönköping, Tranås, Nässjö, Vetlanda och Värnamo har öppet som vanligt kl. 9-17. Av omtanke om dig och våra medarbetare uppmanar vi dig att kontakta oss digitalt i första hand. Vi finns här i våra olika kanaler för att hjälpa dig på bästa sätt.

Vi ser gärna att du i första hand använder våra digitala tjänster eller ringer till oss. Du kan också boka ett onlinemöte med någon av våra rådgivare. Om du har ett ärende som inte går att lösa på annat sätt än genom ett fysiskt besök så har våra lokala kontor öppet på vardagarna mellan kl. 9-17. Notera att det är lunchstängt på kontoren i Nässjö, Vetlanda och Värnamo kl. 13-14 och i Tranås kl. 12-13. 

Om du planerar att besöka något av våra kontor vill vi påminna om att endast besöka oss om du känner dig helt frisk. Just nu har vi begränsat hur många kunder som kan besöka våra kontor samtidigt. Därför får du vara beredd på längre väntetider och att du får köa utomhus. Kontrollera våra öppettider innan du beger dig till oss då de kan komma att ändras med kort varsel.

Kontakta oss i våra digitala kanaler