Vi har öppet i alla kanaler och på våra lokala kontor

Just nu har vi begränsade öppettider för fysiska besök på våra lokala kontor, de är öppna 9-13. Detta gäller även kontoret i Jönköping. Av omtanke om dig och våra medarbetare uppmanar vi dig därför att kontakta oss digitalt i första hand. Vi finns här i våra olika kanaler för att hjälpa dig på bästa sätt.

Vi ser gärna att du i första hand använder våra digitala tjänster eller ringer till oss. Du kan också boka ett onlinemöte med någon av våra rådgivare. Om du har ett ärende som inte går att lösa på annat sätt än genom ett fysiskt besök så har våra kontor öppet på vardagarna mellan kl. 9-13. 

Om du planerar att besöka något av våra kontor vill vi påminna om att endast besöka oss om du känner dig helt frisk. Just nu har vi begränsat hur många kunder som kan besöka våra kontor samtidigt. Därför får du vara beredd på längre väntetider och att du får köa utomhus. Kontrollera våra öppettider innan du beger dig till oss då de kan komma att ändras med kort varsel.

Kontakta oss i våra digitala kanaler

Ändrade öppettider

Just nu har vi begränsat våra öppettider till kl. 9-13 på våra lokalkontor. Det gäller tillsvidare. Så snart kontoren återgår till normala öppettider kommunicerar vi det här på vår webbplats.

Vi hoppas att du har överseende med att ditt ärende kan ta lite längre tid än normalt just eller att du får vänta utomhus vid ett eventuellt besök.

Våra öppettider och telefonnummer