­

Vill du vara en del av något större?


När många tänker att ensam är stark, tänker vi istället tvärtom. Hos oss på Länsförsäkringar Jönköping är vi måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Dessutom bidrar ditt arbete till något större, då vi tillsammans utvecklar det samhälle som finns runt omkring oss – både långsiktigt och förebyggande. På så sätt kan du vara med och tillföra ett varaktigt värde som går utanför ditt eget arbete.

För dig som jobbar hos oss blir detta engagemang en del av din vardag – att varje dag bidra till något större och vara en del av ett företag som står närmast sina kunder.

 1. Ett hållbart bolag

 2. Meningsfullhet på jobbet

 3. Utvecklas med Länsförsäkringar Jönköping

Meningsfullhet på jobbet

Vi erbjuder inte ”bara ett jobb”. Hos oss finns det en meningsfullhet i att vara en del av något större. Vi är måna om varandra och har en fin sammanhållning. Kulturen är inkluderande och hjälpsam och är man ny så finns det alltid någon att fråga. Vi har också en stor gemenskap i Länsförsäkringsgruppen som utvecklar och korsbefruktar.

Utvecklas med Länsförsäkringar Jönköping

Hos oss kan du klättra i karriären och prova på olika roller, samtidigt som det finns tillfälle att utvecklas inom det egna kompetensområdet. Vi har mycket frihet och eget ansvar med möjlighet att påverka och vara engagerad.


Ett hållbart bolag

Hållbarhet är en del av vår kärnverksamhet. Vi arbetar ständigt för ett tryggare Jönköpings län. Vi är stolta över att ha varit en del av länet i över 180 år och under de åren bidragit till en ökad trygghet.

 1. Sponsring

  Vi sponsrar över 100 föreningar i länet. Vår sponsring syftar till att skapa trygghet och möjligheter för barn och unga i Jönköpings län.

 2. Att förebygga skada

  Vi arbetar ständigt för att minska antalet skador i länet. Vi utbildar bland annat barn och unga i brandsäkerhet genom projektet Brandsuperhjältar.

 3. Hållbara medarbetare

  Hos oss blir man sedd som individ och våra anställdas välmående är bland det viktigaste som finns. Vi har en bra balans mellan att göra det som både är bäst för kunden och för medarbetaren.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Vilka är vi?

Länsförsäkringar består av 23 självständiga bolag, utspridda över hela Sverige.

I Stockholm finns utvecklings- och servicebolaget Länsförsäkringar AB, som ägs av de 23 bolagen.

I Länsförsäkringsgruppen finns 7 200 medarbetare.
Vi har fyra miljoner kunder inom bank, försäkring och pension.

Utvecklas med oss

En av fördelarna med att vara en stor bolagsgrupp är att det finns många olika yrkesroller och möjligheter till utveckling.

Ett exempel är att byta jobb på jobbet till ett länsförsäkringsbolag som finns på många platser runtom i Sverige.

Vi är måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Så här berättar våra medarbetare om sina jobb