Nu får våra kunder, som också är våra ägare, 50 miljoner kronor i återbäring. Vi betalar ut pengarna vecka 44-46. Dessutom delar vi ut ett bidrag på upp till 50 000 kronor till föreningar med bra idéer om projekt som skapar ökad trygghet i länet. För det tjänar vi alla på i det långa loppet.

Så ansöker din förening

Du kan ansöka om hela eller delar av de 50 000 kr som vi delar ut. I ansökan beskriver du projektet som din förening planerar att använda bidraget till. Det kan till exempel handla om aktiviteter, utbildning eller inköp av material till projekt kring integration, trafiksäkerhet, hälsa, miljö eller annat som faller inom ramarna för hållbarhet eller ökad trygghet. Föreningen måste vara verksam i Jönköpings län, dock inte i Habo eller Mullsjö kommun.*

Välkommen med din ansökan senast den 19 november!

*Habo och Mullsjö tillhör Länsförsäkringar Skaraborg och kan tyvärr inte delta.

Om juryn

I ett kundägt bolag fungerar det mesta lite annorlunda. Som försäkringskund hos oss kan du vara med och bestämma vilka personer som ska representera dig i bolaget. Egentligen kallas de för fullmäktigeledamöter, men en bättre benämning är kundrepresentanter. För det är vad det handlar om.

Tio av våra 66 kundrepresentanter ingår i Långa loppet-juryn för att bedöma bidragen och utse vinnare. Ordförande för juryn är vår hållbarhetschef Ida Rydh. Tanken är att vinnande bidrag ska stödja Länsförsäkringar Jönköpings övergripande vision: ”Tillsammans skapar vi trygghet och möjligheter i Jönköpings län”.

Kundrepresentanter på film

I filmerna berättar våra kundrepresentanter om varför de har valt att engagera sig i Länsförsäkringar Jönköping. De berättar också om årets återbäring och uppmanar dig att ansöka om bidrag till ett hållbart föreningsprojekt.

Sven-Olof Montelin, Jönköping

Marina Nilsson, Vetlanda

Karl-Gustaf Fransson, Aneby

Fadi Babil, Jönköping

Abdi-fatax Ismail, Nässjö

Anna Stavås, Bredaryd

Annika Aronsson, Vetlanda

Annika Bergman, Tranås

Eva Grune, Bankeryd

Caisa Björndal, Gränna

 

Jury  

Sven-Olof
Montelin

Marina
Nilsson

Karl-Gustaf
Fransson

Fadi
Babil

Abdi-fatax
Ismail

Anna
Stavås

Annika
Aronsson

Annika
Bergman

Eva
Grune

 

Caisa
Björndal

 


Symbol för Långa Loppet