Snabbguider - brand och vatten

Guiderna ger dig snabbt en överblick och återkoppling om vad som är bra och vad som behöver förbättras när det gäller säkerhet i hemmet.

Snabbguider - brand och vatten

Följ guiderna - bli tryggare

Det är aldrig roligt att drabbas av en skada i hemmet. Har du drabbats av en vattenskada kanske du måste leva med bullrande avfuktningsfläktar länge. Kanske kan du inte använda alla rum i huset på grund av skadorna. Eller om det värsta händer – det börjar brinna. Då kan skadorna bli så omfattande att du måste flytta ut under reparationstiden. Med enkla medel kan du förebygga att du drabbas av detta. Gör våra snabbguider och följ våra råd så har du kommit långt i ditt arbete med att få ett säkrare och tryggare hem.

Brandguide

Brandguide

Det finns massor av saker du kan göra för att undvika de största brandriskerna i din bostad. I brandguiden ger vi dig tips och råd om hur! Guiden ger enbart en fingervisning, för att vara ännu bättre rustad rekommenderar vi att du läser mer, du hittar flera bra länkar i slutet av guiden.

Har ni minst en brandvarnare på varje våningsplan?

Vattenguide kök

Vattenguide kök

Det finns massor av saker du kan göra för att undvika risk för vattenskador i ditt kök. I den här guiden ger vi dig tips och råd om hur! Guiden ger enbart en fingervisning, för att vara ännu bättre rustad rekommenderar vi att du läser mer, du hittar flera bra länkar i slutet av guiden.

Går ni i tankarna om renovering av ert kök?

Vattenguide badrum

Vattenguide badrum

Det finns massor av saker du kan göra för att undvika risk för vattenskador i ditt badrum. I den här guiden ger vi dig tips och råd om hur! Guiden ger enbart en fingervisning, för att vara ännu bättre rustad rekommenderar vi att du läser mer, du hittar flera bra länkar i slutet av guiden.

Går ni i tankarna om renovering av ert badrum?