Rådgivaren - vår lokalproducerade företagsapp

Rådgivaren är vår lokala app som ger värdefull information till dig som företagare och lantbrukare i Jönköpings län. Vi gör det lätt för dig att få snabb hjälp eller komma i kontakt med våra lokala specialister och rådgivare runt om i länet.

Trygghet

Med små insatser anpassade för din verksamhet vägleder vi dig för en ökad trygghet. Se hur din trygghetsnivå påverkas av de insatser du väljer att göra. Vi håller dig uppdaterad när det finns nya insatser som du kan göra för att öka tryggheten för dig och din verksamhet.

Tips och Råd

Hur påverkas dina behov om din verksamhet förändras? Vi ger dig tips och råd anpassade efter din verksamhet och vi håller dig uppdaterad när det händer något som vi tror kan vara intressant för dig och ditt företag genom att skicka notiser till dig.

Enkelt att få kontakt

Har du en fråga som du snabbt vill få svar på eller ett ärende som du vill få hjälp med? Få kontakt med dina lokala rådgivare eller boka ett möte direkt i appen. Genom att  samla våra olika specialister och rådgivare på ett ställe i appen har vi gjort det lätt att hitta rätt kontakt för just dina behov.

Allt på ett ställe

Nu kan du enkelt utföra flera ärenden direkt i appen. Behöver du exempelvis utöka ditt försäkringsskydd eller anmäla en inträffad skada? Gör det enkelt  direkt i appen eller få hjälp av din rådgivare. Gör dina ärenden när det passar dig, utan att behöva tänka på några öppettider.

Säker

Vi sparar ingen data om dig eller ditt företag. All data sparas lokalt på din telefon och kan inte nås av någon annan än dig.

Läs mer och ladda ner

SkaffaRådgivaren.se kan du läsa mer om alla fördelar med appen.