Revsunds Plåt & Lack blir Årets Bilplåtverkstad även 2022

Länsförsäkringar Jämtland delar varje år ut utmärkelsen Årets Bilplåtverkstad till den av våra anslutna bilplåtverkstäder som arbetar med högst andel begagnade delar och plastreparationer. Revsunds Plåt & Lack har tagit hem segern flera år i rad och så även denna gång. Stort grattis till utmärkelsen och ert fina arbete med fordonsreparationer!

– Som det ledande försäkringsbolaget i länet är det naturligt och självklart att ta ansvar. Vårt hållbarhetsarbete ska bidra till långsiktig trygghet för våra kunder och vara till nytta för alla i länet. Som en del i detta arbete vill vi därför stimulera våra avtalade verkstäder att minska sin miljöpåverkan och att göra våra gemensamma kunder riktigt nöjda med den utförda reparationen, säger Ulf Häggrot, inköpsansvarig och miljösamordnare på Länsförsäkringar Jämtland.

Resultatet för Årets Bilplåtverkstad 2022 baseras på totalt 1 851 reparationer som är utförda hos de tio deltagande verkstäderna. De mindre verkstäderna har gjort 25-30 reparationer under året, medan de större har gjort över 400 reparationer.

– Verkstäderna som är med får under året veta hur de ligger till när det gäller alla delar, vi ger dem underlag varje kvartal så att de kan arbeta med förbättringar och de får en unik möjlighet att jämföra sig med andra verkstäder i länet. De flesta verkstäder gör ett fantastiskt arbete och vi kan se att de flesta arbetar aktivt med förbättringar i hållbarhetens anda, säger Ulf.

Oskars Bilplåt kom på andra plats och Årebärgaren i Järpen knep tredjeplatsen.

Utmärkelsen Årets Bilplåtverkstad

Utmärkelsen Årets Bilplåtverkstad omfattar de bilplåtverkstäder i länet som har avtal med Länsförsäkringar Jämtland, och som utför minst 20 skadereparationer per år.

Mer om utmärkelsen och se tidigare års vinnare

Se alla nyheter