Mikael Westin, Ragunda BK tilldelades årets ungdomsledarstipendium i Ragunda kommun

Igår, den 5 november, delades årets ungdomsledarstipendium i Ragunda kommun ut till Mikael Westin från Ragunda BK. Mikael är ungdomsledare i Ragunda BK och har varit det under många år. Från klubbens håll lyfts han som en enastående ledare att se upp till och en eldsjäl med en aldrig sinande energi.

– Vi vill uppmärksamma engagerade personer som på olika sätt är viktiga för barn och ungdomar, för deras fritid och framtid i länet. Mikael är en fantastisk förebild och en riktig eldsjäl med sitt engagemang och driv för barnen och ungdomarna i Ragunda BK, säger Tomas Eriksson, vd för Länsförsäkringar Jämtland.

Juryns motivering

”Mikael är engagerad och entusiastisk i allt han tar sig för. Han motiverar och stärker varje enskild spelare, tar sig tid att förklara och peppa individuellt. Mikael jobbar för lyckad integration av utlandsfödda spelare som han hjälper, stöttar och skjutsar när det är träning och match. Han är inte heller rädd för att reda ut frågor som uppstår. Mikael är värd att lyftas fram som en enastående ledare att se upp till. Sådana eldsjälar måste vi alla värna om!”

Om ungdomsledarstipendiet

Ungdomsledarstipendiet har delats ut av Länsförsäkringar Jämtland, i länets alla kommuner, sedan 1974. Stipendiet delas ut i samband med val av ledamöter till Länsförsäkringar Jämtlands fullmäktige, vilket sker vart tredje år i respektive kommun.

Juryn

Juryn består av representanter från JH Idrottsförbund, Länskulturen (Region JH), Länsförsäkringar Jämtlands fullmäktige och Länsförsäkringar Jämtland. Allt för att skapa en så bra förankring och bred bild som möjligt av de nominerade.

Se alla nyheter