Vilket är det mest hållbara företaget i din kommun?

För oss är ett hållbart företagande när man arbetar för en hållbar tillväxt, ser till framtid och trygghet för både sitt företag, sin personal och sin omgivning. Ett hållbart företag bygger sin verksamhet på ansvar, goda relationer och arbetar långsiktigt.

Om utmärkelsen

Alla kan föreslå kandidater, ditt eget företag eller andras företag, och priset är öppet för företag i alla branscher.

Utmärkelsen delas ut till ett företag i varje kommun och syftet är att uppmärksamma och uppmuntra företagare att arbeta strategiskt med hållbarhet i sina verksamheter. Vinnarna i respektive kommun går sedan vidare som kandidater till tre finalistplatser på Guldgalan 2019. 

Utmärkelsen delas ut av Länsförsäkringar Jämtland och Jämtkraft.


Nomineringar

Nomineringstiden för Årets Hållbara Företag är avslutad.


Vilket företag kan vinna?

  • Priset tilldelas ett företag, dvs. inte ideella eller offentligt finansierade verksamheter.
  • Företaget ska ha sitt säte i Jämtlands län,
  • Företaget ska bedriva sin verksamhet på ett sådant sätt att hållbarhetsfrågorna ekonomiskt-, miljömässigt- och socialt ansvarstagande kan värderas.
  • Alla kan föreslå kandidater, ditt eget företag eller andras företag, och priset är öppet för företag i alla branscher.
  • Kandidater kan föreslås obegränsat antal gånger.

Läs mer om utmärkelsen Årets hållbara företag

Vad vinner företaget?

Först och främst uppmärksammas och tilldelas man utmärkelsen Årets hållbara företag i sin kommun. Vinnarna i respektive kommun går sedan vidare som kandidater till tre finalistplatser på Guldgalan 2019.

Årets hållbara företag på Guldgalan 2019 tilldelas en prischeck på 20 000 kronor av Länsförsäkringar Jämtland och ska användas av företaget för att fortsätta utvecklingen av hållbarhetsarbetet på inslagen väg. Jämtkraft tilldelar det vinnande företaget tio andelar solenergi i deras solcellspark.


Länsförsäkringar Jämtland