Välkommen på länets allsång!

Nu tar vi vår populära allsång på turné till Bräcke och Östersund. Det är nämligen dags för val av fullmäktigeledamöter till kundägda och lokala Länsförsäkringar Jämtland i dessa två kommuner. Ett val som vi gör under festliga former med kakkalas och allsång för hela familjen. Helt enkelt en kväll du inte vill missa!

Så välkommen till en härlig kundkväll för hela familjen med allsång och lokala artister, med Julia Messelt från Duved som allsångsledare. De kända jämtländska artisterna Ellen Sundberg och Safoura Safavi är med på båda orterna, tillsammans med kapellmästare Roger Rådström.

Utöver dessa artister medverkar flera lokalt förankrade artister på varje ort och körerna är lokala. Under kvällen kommer också vårt uppskattade ungdomsledarstipendium att delas ut i varje kommun.

Allsången är gratis, men vi behöver din anmälan. Läs mer om varje ort nedan och anmäl dig! Vi bjuder på en helkväll som du inte vill missa – med kakkalas och spännande artister.

Läs mer om vilka personer valberedningen föreslår till fullmäktigeledamöter

Information och anmälan

Bräcke

Datum: 18 oktober 2017
Tid: Kl. 17.30 Portarna öppnas.
Kakkalas och aktiviteter.
  Kl. 18.30-20.30 (ca) Scenprogrammet börjar och inleds med val av ledamöter till Länsförsäkringar Jämtlands fullmäktige i Bräcke kommun.
Plats: Folkets hus i Bräcke
Kostnad: Kostnadsfritt
Artister: Ellen Sundberg, Safoura Safavi, Kingen, Cujo Is A Cat, Jesper Sjölander, Jonna Hylén, Bräcke kyrkokör, Revsund/Sundsjö sångkör och Roger Rådström med husband.
Anmälan:

Anmälan till allsången i Bräcke är nu stängd.

Östersund

Datum: 20 oktober 2017
Tid: Kl. 18.00 Portarna öppnas.
Kakkalas och aktiviteter.
 

Kl. 19.00-21.00 (ca) Scenprogrammet börjar och inleds med val av ledamöter till Länsförsäkringar Jämtlands fullmäktige i Östersunds kommun.

Plats: Sporthallen i Östersund
Kostnad: Kostnadsfritt
Artister: Ellen Sundberg, Safoura Safavi, Dunderpatrullen, Sisanda Nilsson, Bedroom Eyes, Tanja Nordfjell, Hans Löfgren, Blue Mountain Boys, körerna Cantilena och Decibel och Roger Rådström med husband..
Anmälan: Anmälan till allsången i Östersund är nu stängd.

Länets allsång - en fest för alla

Affischer och material

Om du vill hjälpa oss att sprida budskapet om länets allsång på din ort finns affischer som du kan ladda ner, skriva ut och sprida.

Bräcke

Länets allsång i Bräcke (50x70 cm)

Länets allsång i Bräcke (A3)

Länets allsång i Bräcke (A4)

Östersund

Länets allsång i Östersund (50x70 cm)

Länets allsång i Östersund (A3)

Länets allsång i Östersund (A4)

Frågor om Länets allsång

Har du frågor om Länets allsång i Bräcke eller Östersund, kontakta oss gärna.

Angela Murén, vår "allsångschef"
Telefon: 063-19 33 69

E-post: kommunikation@lfz.se

Praktiska frågor om allsången

Måste man anmäla sig?

Ja det måste du. Allsången är gratis och öppen för alla, men vi behöver veta hur många som kommer eftersom det är begränsat antal platser.

Får vem som helst komma?

Allsången är öppen för alla som vill ha en trevlig kväll tillsammans med oss - oavsett om du är kund eller inte.

Får jag ta med mig någon?

Det får du gärna göra, men är det en vuxen person behöver du göra en anmälan per person som kommer. Barn under 17 år kan du anmäla direkt i din egen anmälan till oss.

Behöver man någon biljett?

Nej du behöver ingen biljett.

Kostar det något?

Nej, allsången är gratis.

Är det numrerade platser?

Nej.

Vad är det egentligen för aktiviteter innan scenprogrammet börjar?

Innan programmet på scenen börjar finns det möjlighet för dig att få en god fika på vårt kakkalas. Vi kommer även att ha olika stationer där du har möjligheten att träffa vår personal från Länsförsäkringar Jämtland, delta i tävlingar och köpa produkter i vår säkerhetsbutik.

Är fikat (kakkalaset) gratis?

Ja, det är gratis.

Är barn välkomna?

Självklart är barn välkomna! Men vi behöver veta hur många barn som kommer, därför anger du det i anmälan. Vi kommer även att ha enklare aktiviteter för barn på plats innan scenprogrammet börjar.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.