Erbjudanden sommaren 2020!


Ta chansen att uppleva vårt eget fina län i sommar! Vi har fantastiska ställen att besöka och uppleva och många lokala företagare som kämpar på i dessa oroliga tider. Som kund hos oss får du ta del av specialerbjudanden från företagare runt om i länet som gärna tar emot dig i sommar.

TIPS! Lägg denna sida på hemskärmen i din mobiltelefon!

Webbsidan är anpassad för att visas i din mobiltelefon. Vi rekommenderar att du öppnar den här sidan via webbläsaren på din mobiltelefon och sedan lägger den som en favorit på hemskärmen så har du erbjudandena med dig hela sommaren. 

Hur gör jag? 

För att lägga till som favorit på hemskärmen går du in på symbolen du använder för att skicka/dela sidan:   och scrollar ner till "lägg till på hemskärmen". Då sparas sidan som en app-symbol på din mobil och du kommer snabbt åt alla erbjudanden. 

Dina rabattkuponger

Så funkar det

  1. När du besöker eller kontaktar någon av företagarna så visar du upp erbjudandet i din mobiltelefon och aktiverar kupongen genom att trycka på knappen "Använd kupongen nu". 
  2. Ditt erbjudande blir då aktivt och företagaren eller du själv kan trycka på knappen "Validera" för att lösa in kupongen.

Kom ihåg att kolla öppettider då vissa företagare och besöksmål kanske har andra öppettider än vanligt.


Länsförsäkringar Jämtland