Larmpaket för din bostad

Har du din boende- eller fritidshusförsäkring hos oss kan du köpa vårt larmpaket till ett förmånligt pris. Larmet ansluter din villa direkt till vår larmcentral  som övervakar ditt hem året runt och under dygnets alla timmar. Med larmpaket från oss minskar du risken för inbrott och brand. Dessutom sänker du din försäkringspremie. Att skydda sitt hus lönar sig.

Lägre självrisk vid inbrott

Om du har ett godkänt aktiverat larm men ändå drabbas av inbrott får du en reducering av självrisken med 1 500 kronor.

Fri installation, garanti och support

Efter beställning av vårt larmpaket kommer installatören hem till dig så att ni tillsammans i lugn och ro gör en genomgång av ditt hem och kan komma fram till vad ni behöver. Vår installatör monterar och anpassar larmet efter dina behov. Därefter ser vi till att allt fungerar och finns alltid till hands om du behöver oss.

Kontrollera larmet via din mobil

Med Visonic2go-appen kan du enkelt kontrollera ditt larmsystem var som helst, när som helst. Oavsett om du är hemma, på jobbet, på affärsresa eller på semester - med denna app kan du styra ditt larmsystem lokalt och på distans. Appen finns både för iPhone och Android och laddas ner på App Store eller Google Play.

Väktartjänster och utryckningar

Östersunds tätort eller max tre mil utanför

Utryckningar tillhandahålls av våra samarbetspartners som är auktoriserade väktarbolag. Väktaren gör en kontroll av ditt hem, åtgärdar eventuella skador provisoriskt och lämnar en rapport. Vid behov kontaktas du via larmcentralen. Vid konstaterat inbrott eller brand så kontaktar väktaren polis eller räddningstjänst.

Mer än tre mil från Östersunds tätort

Det finns bra lösningar även om inte väktarbolaget rycker på larm i ditt område. Kontakta oss för en diskussion så kan vi hitta bästa möjliga lösning för dig och ditt boende.

Ring oss på 063-19 33 00