Kivra - få försäkringsbrev och fakturor digitalt

Med Kivra slipper du papper. Istället får du dina försäkringsbrev och fakturor skickade till dig digitalt - snabbt och säkert.

Kvinna sitter vid laptop och ska ansluta sig till Kivra, foto.

Kivra är en digital brevlåda dit du kan få din post på ett smidigt sätt. Genom att använda Kivra får du dina försäkringsbrev och viktiga dokument på ett ställe. Det är enkelt och säkert, bra för miljön och dessutom gratis. 

Är du försäkringskund hos oss och redan är ansluten till Kivra kommer du automatiskt få dina försäkringsbrev och fakturor där. Är du inte ansluten ännu är det enkelt att registrera dig!

Så här fungerar det

  1. Du får en avisering från Kivra

    När du får ett nytt brev i Kivra får du en e-postavisering. Därför är det viktigt att du loggar in på Kivra och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer.

    Har du appen installerad får du en pushnotis i din telefon.

  2. Logga in på Kivra

    Logga in i din Kivra-brevlåda och läs dokumentet var och när du vill.

Skaffa Kivra

Du skaffar det enkelt genom att ladda ner Kivra-appen eller gå till www.kivra.com. Registrera dig med Mobilt BankID och kom igång direkt med din digitala brevlåda.

Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön!

Var hittar jag mitt försäkringsbrev om jag inte har Kivra?

Ditt försäkringsbrev skickas till dig per post, både när du nytecknar en försäkring och när din försäkring förnyas. Om du har valt att få dina dokument digitalt hittar du försäkringsbrevet på Mina Sidor under Dokument.

Frågor och svar om Kivra