Att vara kund

Vi hjälper dig hitta rätt lösning

Som kund hos Länsförsäkringar Jämtland får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Vi finns på plats i Jämtlands län och förstår din vardag. Vi hjälper dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om sparande eller se till att du och din familj är rätt försäkrade.

En lokal, kundägd bank!

För många banker är ägarnas bästa och kundernas bästa två olika saker. För oss är det exakt samma sak. Välkommen till en lokal, kundägd bank! Det är enkelt att byta bank och vi tar hand om allt det praktiska. Om du redan har försäkringar hos oss kan du dessutom tjäna på att bli bankkund.

Samla mer så får du rabatt

Ju mer du samlar desto mer rabatt får du. Om du har din boendeförsäkring hos oss, väljer vår bank som din huvudbank och har ett månadssparande blir du en av våra Guldkunder och får fina rabatter och förmåner.

Bli Guldkund du också

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Vi hjälper dig med din trygghet och ekonomi

Tillsammans gör vi din vardag tryggare

Vi tar hand om din trygghet och din ekonomi eftersom det ofta hänger ihop. Genom att använda Länsförsäkringar Jämtland för både bank och försäkring får du en bra överblick, har ett gott skydd för dig och din familj och kan genom sparande skapa bra möjligheter att förverkliga dina drömmar.

Välkommen till vårt lokala och kundägda bolag!

Försäkra

Ditt boende - din trygghet och vår bas

Ditt boende är kanske den viktigaste trygghet du har för dig och din familj. För oss är ditt boende basen i våra produkter. Har du boendeförsäkring hos oss och sedan väljer flera av våra produkter och tjänster ger det dig dessutom fina rabatter och förmåner.

Med vår hemförsäkring får du ett bra skydd för dina saker och ditt boende. Den hjälper dig om du blir bestulen på något, om du tappar din mobil i golvet eller om du råkar ut för en vattenskada i bostaden som du hyr eller äger.

 Försäkra ditt boende

Spara

För din trygghet, dina drömmar och din framtid

Det är viktigt att ha ett regelbundet sparande. Ibland händer oförutsedda saker som du och din familj behöver hantera och om du har en buffert ger det en extra trygghet. Om inget händer så har du istället råd att göra det där lilla extra som förgyller vardagen.

Spara och placera

Låna

Till ditt boende

Har ni blivit fler i familjen och funderar på att köpa nytt boende? Eller har du kanske planer på att bygga ut eller renovera ditt nuvarande boende? Vi har bolån för dig. Du kan låna upp till 85 procent av bostadens marknadsvärde när du ska köpa bostad eller vill flytta dina bolån till oss.

Låna till din bostad


Vi finns där och när du behöver oss!

Smarta, digitala tjänster

Vardagen är ofta hektisk och du behöver kunna hålla koll på din ekonomi när du är på språng. Med våra digitala tjänster och telefonbank kan du uträtta dina bank- och försäkringsärenden när det passar dig.

Skadeanmälan på webben

Om du råkar ut för en olycka och snabbt vill anmäla skadan är det snabbaste alternativet att använda vår skadeanmälan på webben. Gör en skadeanmälan

Mina sidor

På mina sidor kan du sköta dina bank-, pensions- och försäkringsärenden snabbt och smidigt över nätet. Läs mer om mina sidor

Mobilapp

Vi har Sveriges bästa mobilapp! Appen ger dig möjlighet att utföra dina bank- och försäkringsärenden när och var du vill - direkt i mobilen. Läs mer om mobilappen

Telefonbanken

Med vår automatiska telefontjänst kan du se ditt saldo, få information om senaste transaktioner och överföra pengar till egna och föranmälda konton. Läs mer om telefonbanken

Vi bor, lever och arbetar i Jämtland och Härjedalen

Om olyckan är framme

Om olyckan är framme är det viktigt att vi finns nära dig och kan hjälpa dig direkt i den situation du befinner dig i. Våra skadereglerare är baserade i Jämtlands län och kan snabbt vara på plats när det händer.

Vi vet var Kälarne, Skålan, Ytterhogdal och Hoting ligger och vi vet hur vardagen är i staden och på landsbygden i länet. Vi vet vad det innebär och vad du behöver om du får motorstopp på Flatruet i hårt väder.  

Vi finns helt enkelt när och där du behöver oss!


Om vi inte är överens

Länsförsäkringar ägs av våra kunder och för oss är det därför extra viktigt att se till så att vi är tydliga när vi lämnar besked och att du som kund förstår varför beslutet ser ut som det gör. Därför vill vi självklart att du hör av dig till oss om du är missnöjd med ett beslut. Vi är naturligtvis beredda att ompröva vårt beslut om det tillkommit nya omständigheter eller om vi missförstått varandra. 

Läs mer om hur du kan överklaga ett beslut