Nominera Årets barnrättskämpe!

Tillsammans med Rädda Barnen Jämtland Härjedalen har vi inrättat utmärkelsen Årets barnrättskämpe i Jämtlands län för att uppmärksamma personer eller organisationer som tydligt visat att det går att förändra vardagen till det bättre för barn och unga i Jämtlands län.

Alla kan nominera till utmärkelsen Årets barnrättskämpe i Jämtlands län. Du har möjlighet att lämna din nominering till och med den 1 november 2017.

En jury, som består av tre ledamöter från Rädda Barnens distriktsstyrelse, två lokalföreningsordföranden från Rädda Barnen i länet samt en representant från Länsförsäkringar Jämtland, utser Årets barnrättskämpe och priset delas ut under november månad. .

Läs mer här om hur du nominerar till Årets barnrättskämpe

Om utmärkelsen

En barnrättskämpe sätter barnens bästa i främsta rummet

Utmärkelsen Årets barnrättskämpe i Jämtlands län tilldelas den eller dem som tydligt visat hur man kan förbättra vardagen till det bättre för barn och unga i Jämtlands län. Genom att vara uthållig och mycket modig har barnrättskämpen konkret kunnat bidra till att sätta barnens bästa i främsta rummet.

Den som får utmärkelsen tilldelas 5 000 kronor från Länsförsäkringar Jämtland, för att skänka till valfritt ändamål som främjar barnets bästa. Vilket ändamål som valts tillkännages i samband med prisceremonin. Utöver detta får pristagaren ett konstverk samt ett diplom.

Se alla nyheter