Gör din egen solel

Tack vare ett samarbete med Jämtkraft kan vi nu ge våra privatkunder som har sin villa- eller fritidshusförsäkring hos oss ett förmånligt erbjudande: Tillverka din egen solel och finansiera investeringen med en förmånlig avbetalningslösning. Allt du behöver är en solig plats, som ett tak i söderläge eller en solig plats på tomten.

Solenergi lämpar sig bra på våra breddgrader. Forskning visar att kylan och reflektionen från snön gör att mer energi kan utvinnas. Dessutom har priset på solceller minskat mer än något annat sätt att producera energi de senaste åren. Det har blivit en lönsam affär att producera solel hemma.

Bidra till en hållbar framtid

Tack vare samarbetet mellan Länsförsäkringar Jämtland och Jämtkraft har du som är fritidshus- eller villaförsäkringskund möjlighet att få en förmånlig avbetalningslösning via Jämtkraft – en avbetalningslösning som kommit till stånd tack vare Länsförsäkringar Bank.

Solelspaketet köper du hos Jämtkraft och det finns i tre olika storlekar. Till installationen kan du kan nyttja ditt ROT-avdrag eller ansöka om solcellsstöd från Länsstyrelsen – du har möjlighet att få så mycket som upp till 35 procent av investeringskostnaden.

På Jämtkrafts webbplats hittar du mer information erbjudandet: avbetalningslösningen, paketens storlek, installation, garantier med mera.

Läs mer och lämna en intresseanmälan på Jämtkrafts webbplats