Nystartat företag?

Välkommen som företagare!

Vad spännande att du har tagit steget att bli företagare. Livet som företagare är oftast både inspirerande och roligt, men kan också vara väldigt utmanande. Inte minst då regelverken ofta är snåriga och kan leda till huvudvärk och merkostnader för dig som företagare.

Vi hjälper dig!

Vi förstår att du är mitt i en uppstartsfas, men du ska fortfarande kunna känna dig trygg. Vi utgår från dina behov och ser till att du får en lösning som är lämplig i den fas ditt företag befinner sig i just nu.

Kontakta mig

 

Vi har det du och ditt företag behöver från första dagen

Bank

Med ett baspaket bank får du som småföretagare alla bastjänster som behövs för att hantera företagets ekonomi enkelt och effektivt. Du får också rådgivning för hela ditt företags bank- och försäkringsbehov när du behöver.

Läs mer om vårt baspaket bank

Försäkra din verksamhet

Vad händer om tappar på din nyinköpta laptop i golvet när du är ute på ett kundbesök? Eller om någon stjäl dina verktyg på en byggarbetsplats? Försäkra dig mot oförutsedda kostnader och slipp otrevliga överraskningar.

Läs mer om verksamhetsförsäkring

 

Och när ditt företag växer

Pension

Färdigpaketerat - inga krångliga val

Vår tjänstepension för egenföretagare – Friplan Start – ger ett bra skydd vid exempelvis långvarig sjukdom eller olycksfall och innebär en enkel start på ditt pensionssparande. Du slipper göra krångliga val, vi har gjort dem åt dig och du teknar enkelt på webben.

Teckna Friplan Start

Finansiering

Om du har ett finansieringsbehov kan du som företagare låna förmånligt hos oss. Du väljer bland lån och krediter för din fastighet, din rörelse och dina maskiner. Lånen anpassas efter dig och de behov som finns i din verksamhet.

Läs mer om finansiering

 

Orkar du inte läsa på mer om försäkringar?

Det är lugnt - vi kontaktar dig

Vi är lokala och vi vet hur det är att vara företagare i Jämtlands län. Hos oss får du på ett smidigt sätt hjälp med ekonomi och försäkring. Varje företag har sina speciella behov av försäkringar och banklösningar, allt beror på vilken verksamhet du bedriver. Vi hjälper dig hitta den mest prisvärda lösningen för dig och ditt företag.