Tätplacering för Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad i "Årets arbetsgivare"

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad har utsetts till Sveriges tredje bästa arbetsgivare i kategorin tjänsteföretag i den prestigefyllda tävlingen ”Brilliant Awards – Employee Experience”. Priset delas ut av undersöknings- och analysföretaget Brilliant och baseras på data från medarbetarundersökningar.

Brilliant Awards

– Vi är oerhört glada och hedrade. Här är det medarbetarnas verkliga uppfattningar som styr utfallet. Resultatet bekräftar vår känsla att Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad har lyckats skapa ett mycket positivt och engagerande arbetsklimat, säger Anders Axelsson, HR-chef på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.

I kategorin ”Årets arbetsgivare - tjänsteföretag” nominerades 70 företag och Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad kom alltså på tredje plats. Topplistan grundar sig på procentandel engagerade medarbetare i de företag som genomfört en medarbetarundersökning med Brilliant under 2019 och som har fler än 100 svar, samt en svarsfrekvens på minst 80 procent.

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är även finalist i kategorin ”Årets förändringsresa” som tilldelas de företag som gjort störst positiv förflyttning i sina resultat från 2018 till 2019.

– Vår ambition är att utvecklas och bli ännu bättre eftersom nöjda medarbetare också ger nöjda kunder. Vi ligger högt även i kundundersökningar tack vare att vi har intresserade, engagerade och kunniga medarbetare, säger Anders Axelsson.

Läs mer om Brilliant Awards – Employee Experience 
 
För mer information:
Anders Axelsson, HR-chef Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, 0451-489 35
Renée Carlsson, hållbarhets- och kommunikationschef Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, 0733-18 29 96

Dokument & länkar

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är ett av 23 kundägda länsförsäkringsbolag. Vi erbjuder trygghet och möjligheter genom bank, försäkring och fastighetsförmedling i vårt verksamhetsområde i Nordöstra Skåne och på Österlen. Vi är idag drygt 100 anställda och finns nära dig när du behöver oss. Tillsammans skapar vi en långsiktigt hållbar trygghet och möjligheter för våra kunder, som också är våra ägare.

Se alla pressmeddelanden