Få 1 000 kronor till ditt barn

när du tecknar barnförsäkring hos oss

Barnen är vår framtid. Som föräldrar vill vi ge dem bästa möjliga förutsättningar. Just nu erbjuder vi dig som förälder lite extra stöd för att trygga dina barns framtid. Teckna barnförsäkring hos oss så sätter vi in 1 000 kronor* på ett investeringssparkonto (ISK) i ditt barns namn.
  1. Barnförsäkringen gäller dygnet runt, 365 dagar om året

  2. Skydd vid både olycksfall och sjukdom

  3. Ett ISK-sparande till ditt barn lägger grunden för en trygg framtid

spargris
Icons/70px/Quotation-mark-70
Några hundralappar i månaden på ett investeringssparkonto kan bli kontantinsatsen till en bostadsrätt när ditt barn är redo att flytta hemifrån.
Jörgen, Privatrådgivare

Så här går det till

  1. Om du tecknar en barnförsäkring och sparar minst 300 kronor/månad i minst tre månader på ett investeringssparkonto (ISK) kopplat till ditt barns personnummer får ni en startsumma på 1000 kronor placerade i fonder. Observera att du som vårdnadshavare behöver besöka ett av våra bankkontor för att öppna kontot. Boka möte här, eller besök oss under drop-in tid vardagar kl 10-13.

  2. Om du inte vill/kan teckna en barnförsäkring, men månadssparar löpande minst 300 kronor/månad i minst tre månader på ett ISK i barnets namn får ni en startsumma på 500 kronor placerade i fonder.

  3. När hälsodeklarationen gått igenom och försäkringen är betald (första månadsbetalningen vid autogiro) så kontaktar vi dig för att sätta in pengarna på barnets fondsparande.

    .

Tänk på att

Försäkringsavtal är ett årsavtal. Det kan därför vara ett annat försäkringsvillkor än det du hittar här som gäller när rätten till ersättning för en anmäld skada bedöms. Fråga den som handlägger ditt skadeärende vilket försäkringsvillkor som gäller.

*För att kunna ta del av erbjudandet behöver du spara minst 300 kronor/månad i minst tre månader på ett ISK i ditt barns namn. För att öppna ett ISK i ditt barns namn behöver du besöka ett av våra lokala bankkontor. Ring oss på tel  035- 15 10 00 eller boka möte här.