Nu delar vi ut 150 miljoner i återbäring

2019 och 2020 var två bra år – vi hade färre olyckor och skador än beräknat. Därför kan vi dela ut återbäring till våra ägare, det vill säga våra skadeförsäkringskunder. Kontakta oss för att registrera ditt kontonummer.

Så fungerar återbäring

Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att när det går bra för oss kan vi betala ut återbäring till våra ägare. De företag som har en skadeförsäkring (till exempel en företags- eller lantbruksförsäkring) hos oss har möjlighet att få tillbaka en del av sin försäkringspremie. Ditt företags avtalade premier styr hur mycket företaget får tillbaka.

Under sommaren och hösten får ditt företag sitt återbäringsbesked via post eller Kivra, där kan du läsa mer om hur mycket just ditt företag får i återbäring. Pengarna delas ut i december.

Om oss

Länsförsäkringar Halland är ett kundägt bolag. Är du kund är du också delägare. Därför är inte vårt mål att tjäna så mycket pengar som möjligt, utan att erbjuda prisvärda produkter och lokal skadeavdelning, som hjälper dig snabbt och effektivt om olyckan varit framme. När vi har täckt utgifterna för att göra just detta återgår överskottet till kunderna i form av lägre premier, förmånskundsrabatt eller återbäring.