Alla konton för placeringar

Helhetslösningar för ditt företag

Vi har gjort det enklare för dig att sköta ditt företag. Du hittar smarta tjänster och lösningar för din ekonomi och dina försäkringar, så att du får mer tid över till annat. Vi kan bank och försäkring och tillsammans med dig hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet.

Få ut mer av dina investeringar

Här hittar du kontotyper där du kan spara i olika typer av värdepapper. De skiljer sig från vanliga placeringskonton i och med att kurserna kan stiga och sjunka. Risken ökar, men också möjligheten till en högre avkastning.

Kapitalförsäkring

Slipp deklarera uttag och kapitalvinstskatt

Sparande i kapitalförsäkring passar för dig som vill ha ett långsiktigt målsparande för ditt företag.

Fondkonto

Det är enkelt att spara och hantera ditt sparande i fonder

Genom att spara i fonder placerar du dina pengar i en samling värdepapper som kan vara aktier eller obligationer. Du har snabb tillgång till dina pengar genom att hantera och sälja dina fonder, nästan precis som ett vanligt bankkonto.

Aktiedepå

Köp och sälj aktier enkelt på internet

Med ett aktiedepåkonto får du enkelt en överblick och möjligheten att handla med aktier, obligationer och strukturerade placeringar. Pengar kopplade till ditt aktiedepåkonto finns alltid tillgängliga för handel och uttag.


Sparande utan risk

Placeringskonto

Spara tryggt med fria uttag

På placeringskontot kan du ha en buffert som du behöver komma åt enkelt, uttagen är kostnadsfria. Kontot kan öppnas av dig som är företagare. Kontot är en bra placering för din ekonomiska buffert.

Placeringskonto

Fasträntekonto

Spara under bestämd tid med hög ränta

Fasträntekonto är till för dig som vill spara pengar under en förutbestämd tid. Räntan är fast under spartiden, vilket gör att du vet exakt hur mycket pengar du kommer att få.