Av: Länsförsäkringar Gotland

Invigningsvecka på Hemsekontoret

Nu flyttar vi äntligen in i våra nya lokaler på Tingsåkergatan 6 på Hemse. Varmt välkommen på en händelserik invigningsvecka 29 augusti - 2 september.

Under vår invigningsvecka 29 augusti - 2 september kommer vårt nya kontor på Hemse att fyllas med aktiviteter, fika, tävlingar och erbjudanden. Varje dag har sitt eget tema. Kom förbi, ta del av det som passar dig och spana in våra nya lokaler!

Erbjudanden som gäller under veckan

 • Bolån: Vi bjuder på räntan första månaden när du flyttar ditt bolån till oss.
 • Spara: Öppna ISK-konto eller öka månadssparandet med minst 500 kronor så sätter vi in 500 kronor extra.
 • Olycksfallsförsäkring: Halva priset i ett år vid nyteckning.
 • Sälja bostad: Boka ett värderingsmöte, leder detta till tecknat förmedlingsuppdrag under 2022 får du ett presentkort på valfri Hemsebutik. (Värde: Brf: 2.000 kr, Villa: 4.000 kr)

Erbjudandena gäller endast 29 augusti - 2 september på Hemsekontoret.

Utöver våra erbjudanden sker det olika aktiviteter varje dag!


Måndag 29 augusti

Är du intresserad av bolån, hur ditt sparande påverkas av inflationen eller av att få goda tips och råd? Under måndagen har vi extra många av våra bankrådgivare på plats som gärna hjälper dig. 

 • Kl.15.00-16.00 Glassgubben besöker oss och bjuder alla barn på glass.

Tisdag 30 augusti

Lär dig mer om försäkring, solceller, elbilsladdning och Hemses historia. Under tisdagen är extra många av våra försäkringsrådgivare på plats.

 • Kl 10.30-11.30 Vår skadeförebyggare Thomas Söderlund håller föredrag om laddning av elbilar, solceller och batterilagring. Thomas är även på plats hela dagen för att svara på dina frågor om detta och säkra renoveringar.
 • Kl. 14.00-15.00 Anita Svensson Ekstrand berättar om Hemses historia, utveckling och om en och annan lokal karaktär.
 • Tävling: Gå vår tipspromenad i huset, vinnaren får en brandsläckare!

Onsdag 31 augusti

Dags för nytt boende? Under onsdagen har vi extra stort fokus på att sälja och köpa bostad när Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har extra mycket personal på plats.

 • Tävling: Bygg högst torn av jenga-klossar på två minuter. Vinnaren kammar hem ett presentkort på 1000 kronor på XL-Bygg Svahns på Hemse.

Torsdag 1 september

Skadepersonalen bjuder på en händelserik dag för stora och små! Tipspromenad, lek och diverse klurigheter.

 • Vår skadedjurstekniker Joakim Smitterberg är på plats hela dagen för att svara på frågor om hur oönskade husdjur kan förebyggas och avhysas. Spana även in utställningen med spår av olika skadedjur för att lära dig känna igen dem.
 • Dentec visar hur de enkelt fixar en buckla på bilen på ett snabbt och miljövänligt sätt. Sker med jämna mellanrum under dagen.
 • Thomas Söderlund informerar om solceller, elbilsladdning, energilagring och batterifordon. Föredrag klockan 10 och 14.
 • Brandförebyggarna finns på plats för att ge goda råd och tips. Demonstrationer klockan 11 och 15. Testa att släcka en eld.
 • Tävling: Kasta prick med ärtpåsar. 3 bästa vuxna vinner varsin termos och alla barn som deltar får en vattenflaska.

Fredag 2 september

Vem gör Gotlands godaste tillbakakaka? Under året har vi delat ut kakor under våra kundbesök för att fira den kommande återbäringen. Men vem gör Gotlands godaste kaka?

 • Kl.15.00 Startar juryns provsmakning och bedömning av de tävlandes kakor. Prisutdelning sker sedan på plats efter 15.30.

Har du missat de andra dagarna är det här sista dagen att ta del av veckans olika erbjudanden.

Varmt välkommen förbi oss på Tingsåkergatan 6 på Hemse!

Vi smygöppnar redan 22 augusti i våra nya lokaler som tidigare varit kommun- och polishus. Nu huserar våra rådgivare i de gamla cellerna och på ovanvåningen finns det nu plats för samverkan och utveckling i vårt stora konferensrum.

Från och med måndag 29 augusti har vi dessutom öppet alla vardagar i veckan, klockan 10-16.

Se alla nyheter