Fullmäktigeval


Det är dags att välja nya ledamöter till vårt fullmäktige. Längst ner på sidan hittar du ett nomineringsformulär. Nominera dig själv eller någon du gärna ser för din talan.

Vilka är fullmäktige?

Länsförsäkringar Gotland är ett kundägt bolag och fullmäktige är alla ägares röst. I fullmäktige ingår 33 stycken ledamöter, varav alla är försäkringskunder. Det är till dem du som kund vänder dig om du har tankar och idéer som du vill ska lyftas i bolaget.

Alla försäkringskunder kan bli medlemmar i fullmäktige. Inför varje val kan du nominera dig själv eller någon annan till fullmäktige. Den du nominerar ska vara redo att sätta sig in i vår verksamhet, delta på 4-6 möten per år och ha en vilja att bidra till att företaget ska utvecklas på ett bra sätt. Ledamöter väljs på 4 år.

Fullmäktige är även med och fattar beslut på vår bolagsstämma där man bl.a. väljer styrelseledamöter och röstar om det ska bli någon återbäring.

Se vilka som sitter i Fullmäktige idag

Fördelar med att vara Fullmäktigeledamot

  1. Kompetensutveckling

    Du får lära dig mer om Länsförsäkringar Gotlands olika verksamhetsområden. Förutom att ta del av hur vi fungerar och tänker strategiskt erbjuder vi ibland utbildningar och föreläsningar.

  2. Möjlighet att påverka

    Som Fullmäktigeledamot är du en av de 33 med störst röst i hur Länsförsäkringar Gotland ska fungera och utvecklas. Du har möjlighet att hjälpa oss bli ännu bättre, genom egna och andra kunders förslag och idéer.

Fullmäktigevalet sker den 16 november 2021.

Nominera dig själv eller en bekant du tror skulle göra ett bra jobb i vårt fullmäktige senast 30 juni 2021 via formuläret nedan.

Nominera till vårt Fullmäktige

Information om den nominerade

Fyll i så mycket du kan om den du nominerar, så att vi får en uppfattning om personen. Vissa fält är obligatoriska.

Så meddelas den nominerade

Den du nominerat kommer att få ett mejl av oss där det står att hen är nominerad till vårt fullmäktige av dig. Även en sammanfattning på det du skrivit kommer att skickas med i detta mejlutskick. Förutom ditt namn kommer dina egna personuppgifter inte skickas med i sammanfattningen till den nominerade.