Sponsring Länsförsäkringar Gotland

Sponsring Länsförsäkringar Gotland

Kvartersligan är en uppvisning i glädje och iver. Visbys femmannaplaner fylls varje vår och höst av små fotbollslirare. En lekfull klungfotboll, med storstilad glädje och ögonblick av besvikelse som snart förbyts i skratt och jubel. Vi är stolta över att kunna bidra till att skapa sport när den är som bäst – lekfull, spännande och ... alldeles underbar.

Vi vill vara en del av din vardag

Vi stöttar ungdoms- och idrottsverksamhet på Gotland. Det gör vi inte bara för att vara goda förebilder och förebygga skador, även om det också är viktigt. Vi vill också bidra till att barn och ungdomar på Gotland får en aktiv fritid och en god social träning. Vi investerar i våra barn och ungdomars framtid. Kvartersligans sköna virrvarr av fotbolls­knattar är en av dessa goda investeringar.

Vi satsar brett på gotländsk idrott

En väl fungerande ungdomsverksamhet är viktigt för att få framgång och det har idrottsföreningar som P18 IK, FC Gute, Dalhem IF, Sudrets HC, Endre IF bevisat. För oss på Länsförsäkringar Gotland är det självklart att gynna hårt satsande idrottare till ännu fler framgångar. För deras och för Gotlands skull.

Sponsring som gynnar nutid och framtid

Vår logotyp syns även i andra sammanhang. Vår sponsring finns till hands för kulturevenemang och annan samhällsutveckling. Vi sponsrar näringslivet som främjar utvecklingen på vår kära ö. Ung Företagsamhet och Uppsala Universitet - Campus Gotland är två viktiga aktörer för ett framtida, levande län. Det är ytterligare exempel på vårt engagemang för nutid och framtid.

Hela ön ska leva

Vi ser också till att våra insatser för att stötta och hjälpa Gotland verkligen hamnar på hela ön. Precis som våra bank- och försäkringstjänster handlar våra åtaganden inom sponsring att vara nära hela Gotland.

Läs mer och ansök om sponsring