Bakar du Gotlands Godaste Tillbakakaka?

Är det din kaka som alltid går åt snabbast på kalaset? Får du ofta höra ”Jag MÅSTE få receptet på den här!”? Då är det kanske du som bakar Gotlands godaste småkaka!

Om tävlingen

Gotlands Godaste Tillbakakaka är en baktävling som riktar sig till alla åldrar. Anmälan sker via formuläret längst ner på denna sida senast 14 augusti. Svar om du kvalat in i tävlingen får du senast 17 augusti.

Deltagarna som kvalar in i tävlingen ska:

  • Fylla i formuläret nedan med kontaktuppgifter, foto och recept senast 14 augusti.
  • Baka 15 stycken småkakor som levereras till något av våra kontor (i Visby eller Hemse) mellan 29-31 augusti.
  • Vara på plats på Hemsekontoret 2 september kl.15.30-16.00 för prisutdelning.

 

Tid och plats: Tävlingen avgörs 2 september klockan 15.00 på vårt nya Hemsekontor (Tingsåkergatan 6).

Pris: Presentkort på Elektronikservice (Elon) på Hemse till ett värde av 2.500 kronor. Välj fritt bland deras sortiment av t.ex. köksmaskiner och -redskap. Presentkortet är giltigt i samtliga Elonbutiker.

Finalen: En jury kommer att smaka och bedömma alla kakor live på plats vid vårt Hemsekontor den 2 september och en vinnare utses därefter.
Juryn består av: Örjan Söderberg (Styrelseordförande, Länsförsäkringar Gotland), Malin Parkkila (Medarbetare, Länsförsäkringar Gotland), Daniel Eriksson (Medarbetare, Länsförsäkringar Gotland), Cecilia Bjugård (Fullmäktige, Länsförsäkringar Gotland), Tomas Björkqvist (Fullmäktige, Länsförsäkringar Gotland), Roger Jonasson (Bagare på Bagarns)

Regler

Kakan som bakas ska vara en småkaka eller bakad stycksak. Till detta räknas inte mjuka kakor så som sockerkaka, paj, kladdkaka eller muffins.

Kakorna kommer att bedömas utifrån utseende, doft, smak och textur enligt ett poängsystem. Vid oavgjort röstar juryn fram en vinnare.

Anställda eller familjemedlemmar till anställda på Länsförsäkringar Gotland, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling eller jury får inte delta i tävlingen.

Frågor? Skicka ett mejl till Daniel Eriksson

Villkor

Som deltagare godkänner du att vi publicerar ditt namn, bild och ditt recept i sociala medier och annonser samt att vi får skicka dessa uppgifter till lokalmedia på Gotland. Är deltagaren under 18 år behöver målsman skriva under ett särskilt personuppgiftsavtal. Avtalet mejlas ut i samband med antagning till tävlingen och ska skickas eller lämnas in till oss senast samma vecka.

Vi förbehåller oss rätten att vid många anmälningar välja ut deltagare till tävlingen för en bra spridning av kaksorter. Vid händelse av många anmälningar av samma kaka kan först-till-kvarn-principen komma att tillämpas.

Vaddå Tillbakakaka?

Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att när det går bra för oss kan vi betala ut återbäring till våra försäkringskunder. 2021 var just ett bra år – vi hade färre olyckor och skador än beräknat. Därför kan vi i år dela ut totalt 70 miljoner i återbäring, det är vad vi kallar för en bra tillbakakaka!

Jag anmäler mig

Jag anmäler mig