Jobba längre eller spara mer?

Det är viktigt för oss att du som kund är trygg idag, imorgon och längre fram. Genom att i god tid planera din ekonomi och spara smart ökar dina möjligheter till en ekonomiskt trygg och spännande framtid.

Få hjälp att se över din framtida lön - din pension

Det kan vara svårt att hålla reda på din pension, särskilt om du har haft flera arbetsgivare. Vi hjälper dig att se över hela din pension och sparande.

  • Vi har stort utbud av hållbara fonder  
  • Du kan se din pension på Mina sidor eller i appen  
  • Se din pension från alla arbetsgivare 

Vill du själv flytta din pension till oss? 
Flytta pension

Ja tack, jag vill veta mer om min pension

Fyll i formuläret så hör vi av oss. Snabbt, enkelt och givetvis kostnadsfritt.
Eller ring oss på 031-702 14 69, mån-tors klockan 08-17 och fre klockan 08-16.

Vad gör vi med informationen?
Informationen som du anger kommer endast att användas i syfte att kontakta dig för din intresseanmälan angående pension. Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner. De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med din intresseanmälan angående pension behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.