Jobba längre eller spara mer?

Det är viktigt för oss att du som kund är trygg idag, imorgon och längre fram. Genom att i god tid planera din ekonomi och spara smart ökar dina möjligheter till en ekonomiskt trygg och spännande framtid.

Få hjälp att se över din framtida lön - din pension

Pensionen består av tre olika delar. Allmän pension, tjänstepension och ett eventuellt eget sparande. I dagarna landar det orange kuvertet i brevlådan. Kortfattat kan man säga att det är två saker som påverkar din pension: jobba längre eller spara mer. Läs mer om pensionens olika delar här

Vill du prata pension och sparande?

Ring oss på 031-702 14 69, mån-tors klockan 08-17 och fre klockan 08-16.
Eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss. Snabbt och enkelt.

Vill du själv flytta din pension till oss? 
Flytta pension

Kontakta mig

Vad gör vi med informationen?
Informationen som du anger kommer endast att användas i syfte att kontakta dig för din intresseanmälan angående pension. Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner. De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med din intresseanmälan angående pension behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.