Jobba längre eller spara mer?

Det är viktigt för oss att du som kund är trygg idag, imorgon och längre fram. Genom att i god tid planera din ekonomi och spara smart ökar dina möjligheter till en ekonomiskt trygg och spännande framtid.

Vi hjälper dig att se över din pension och sparande

Det kan vara svårt att hålla reda på din tjänstepension, särskilt om du har haft flera arbetsgivare. På www.minpension.se får du en överblick. När du samlar din pension hos oss kan du se den på Mina sidor eller i appen.

Vill du själv flytta din pension till oss? 
Flytta pension

Vill du få hjälp att se över din pension?

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss. Snabbt, enkelt och givetvis kostnadsfritt.
Eller ring oss på 031-702 14 69, mån-tors klockan 08-17 och fre klockan 08-16.

Sammanfattning
Förnamn
Förnamn
Efternamn
Efternamn
Epost
Epost
Telefon
Telefon
Är du företagare eller anställd?
Är du företagare eller anställd?

Godkänn dina uppgifter

Vad gör vi med informationen?
Informationen som du anger kommer endast att användas i syfte att kontakta dig för din intresseanmälan angående pension. Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner. De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med din intresseanmälan angående pension behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.