Villahemförsäkring

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Få pris på Villahemförsäkring och gratis träskydd

Om du kontaktar oss för pris på Villahemförsäkring bjuder vi just nu på träskyddsmedlet Wood Monki Step 1 (värde 482 kr)* – första steget mot många års bekymmersfritt och skönt altanhäng. Och du, det är inget krav på att teckna försäkring. 

För att få en offert och gratis träskydd, välj något av följande alternativ:

  • Messa "altanhäng" till 076-722 22 77 så ringer vi upp.
  • Ring 031-702 15 53. Mån-tors kl. 08-17, fre kl 08-16.
  • Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Erbjudandet är till dig som äger och bor i en villa men inte har Villahemförsäkring hos oss idag. Gäller t o m 31 maj 2019.

Läs mer om vår Villahemförsäkring

*För att uppnå ett fullgott träskydd krävs efterföljande behandling med Wood Monki Step 2.

Vad gör vi med informationen?
Informationen som du anger kommer endast att användas i syfte att kontakta dig för pris på Villahemförsäkring.Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner. De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med pris på Villahemförsäkring behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.

 

Kontakta mig