Olycksfalls­försäkring

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Skaffa dig lite extra tur

Hemmet, bilen, cykeln och alla våra prylar är vi bra på att skydda. Men ofta glömmer vi bort oss själva och blir tyvärr påminda om det först när olyckan redan har hänt. Vi är måna om dig och vill att du ska ha ett bra skydd om olyckan skulle vara framme. Med en bra olycksfallsförsäkring får du lite tur i oturen.

Olycksfallsförsäkring från 51 kronor i månaden

Försäkringen gäller utan självrisk, vilket innebär att du får ersättning från första kronan, även vid mindre skador. Ju högre försäkringspremie desto bättre ersättning får du om olyckan skulle vara framme.

Försäkringen gäller och ersätter dig vid:

  • Olycksfallsskada där du får kvarstående besvär
  • Läke- och resekostnader
  • Akutvård
  • Sjukhusvistelse
  • Vanprydande ärr
  • Sveda och värk
  • Tandskador

Första hjälpen-kit på köpet

Plåster, kompress och annat kan vara bra att ha till hands om oturen ändå är framme. Erbjudandet gäller t o m 15 mars 2020 för dig som inte har en olycksfallsförsäkring idag.

   Värde 99 kronor

Teckna olycksfallsförsäkring

Vad är prisbasbelopp?
Ersättning på försäkringen baseras på så kallade prisbasbelopp. Det grundar sig på prisutvecklingen i samhället och som varje år bestäms av regeringen. Prisbasbeloppet för 2020 är 47 300 kronor.

*Pris och försäkringsbelopp framgår av separat informationsblad

*Har du fyllt 60 år? Olycksfall 60 Plus från 57 kronor/månaden hittar du här.

För- och efterköpsinformation Olycksfallsförsäkring
Produktfaktablad Olycksfallsförsäkring

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på 031-63 80 00, måndag-torsdag klockan 08-17, fredag 08-16. Du kan också mejla kundvardsgruppen@gbg.lansforsakringar.se så kontaktar vi dig.

Vad gör vi med informationen?
De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med att du tecknar olycksfallsförsäkring och får ett första hjälpen-kit hemskickat behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner. Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.