Bli bankkund

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Nyfiken på vår bank?

Vi är ett lokalt och kundägt bolag, så för oss är kundernas och ägarnas bästa exakt samma sak. För sjätte året i rad har Länsförsäkringar fått utmärkelsen Sveriges mest nöjda bankkunder på privatmarknaden*.  

Det ska vara enkelt att bli bankkund

Är du intresserad av att veta mer om våra banktjänster? Ring oss på 031-63 80 00 eller fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss. Snabbt och enkelt. 

Välkommen till en kundägd bank!

*Källa: Svenskt Kvalitetsindex 2019.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Snabbt och enkelt.

Jag vill veta mer om era banktjänster

Vad gör vi med informationen?
Informationen som du anger kommer endast att användas i syfte att kontakta dig för din intresseanmälan angående bank. Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner. De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med din intresseanmälan angående bank behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.

medalj_fondbolag_2.jpg

Bästa fondbolag 2019

Vi är oerhört stolta över att ha blivit utsedda till ”Best Overall Fund House” vid Morningstar Fund Awards. 

Vårt fondutbud

awd2019_logo_red.jpg

Morningstar Awards 2019©. Morningstar, Inc. All Rights Reserved. Länsförsäkringar Fondförvaltning nominated for Best Overall Fund House, Sweden. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.