Hemförsäkring

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Hemmet ska hålla.

Den bästa olyckan är den som inte händer alls. Genom att arbeta skadeförebyggande ser vi till att färre olyckor inträffar, och ju bättre du och dina saker håller, desto mer kan vi ge tillbaka. Så, med vår hemförsäkring får du mycket för en ganska liten peng.

Välkommen till ett liv som håller.

Få pris på hemförsäkring - snabbt och enkelt

  • Messa "Hem" till 076-722 22 77, så ringer vi upp dig.
  • Ring 031-631 631, måndag-fredag klockan 08-16.
  • Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Försäkrad någon annanstans? Inga problem, vi löser det.

Vad gör vi med informationen?
Informationen som du anger kommer endast att användas i syfte att kontakta dig för pris på hemförsäkring. Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner. De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med pris på hemförsäkring behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.

 

SKI.jpg

Sveriges mest nöjda kunder

Vår lokala närvaro och vår personliga, snabba service är två skäl till varför vi flera gånger har utsetts till försäkringsbolaget med de nöjdaste kunderna, enligt årliga undersökningar av Svenskt Kvalitetsindex.

Samla dina försäkringar och få rabatt

Samla dina försäkringar hos oss och få upp till 20 procent rabatt på hushållets försäkringar. Läs mer här

Aterbäring_2019.jpg

Vi delar ut 157 miljoner till våra ägare.

Vi är ett kundägt bolag. Det innebär att du som kund får återbäring på din inbetalda sakförsäkringspremie när det går bra för oss. I år får försäkringskunderna i Göteborg och Bohuslän dela på 157 miljoner.