Länsförsäkringar in i Tydligas erbjudande för sjukvårdsförsäkring

Länsförsäkringar blir från och med den 1 mars valbara i förmedlarkedjan Tydligas upphandlade plan för sjukvårdsförsäkring.  – Det är en klar signal om att det nya diversifierade sjukvårdserbjudandet tilltalar förmedlarmarknaden, säger Thomas Abrahamsson, chef Affärsområde Hälsa på Länsförsäkringar.

Thomas-Abrahamsson

Länsförsäkringar lanserade i början av 2019 ett nytt diversifierat erbjudande inom sjukvårdsförsäkring, bland annat för att bli mer konkurrenskraftiga på förmedlarmarknaden. Nu väljer Tydliga att ta in Länsförsäkringar som ett valbart alternativ i sin upphandlade plan för sjukvårdsförsäkring.

– Att olika företag med olika förutsättningar har olika behov är självklart, och vi tycker att det är lika självklart att vårt sjukvårdsförsäkringserbjudande ska kunna matcha alla dessa behov. Det var därför vi valde att diversifiera vårt erbjudande. Det är mycket glädjande att se att satsningen faller väl ut, och att vi blir relevanta som hälsopartner för ännu fler företag, säger Thomas Abrahamsson.

Ola Söderström, produktchef Grupp, Liv och Sak på Tydliga, fortsätter: 

– Länsförsäkringars erbjudande är tilltalande av flera anledningar. Det utgår ifrån en helhet med både snabb tillgång till vård, rehabilitering och hälsofrämjande tjänster, men går enkelt att anpassa efter företagets individuella behov. Dessutom har Länsförsäkringar ett starkt varumärke som tilltalar många.

För ytterligare information kontakta:
Thomas Abrahamsson, chef Affärsområde Hälsa, Länsförsäkringar, 073-964 12 19
Ola Söderström, produktchef, Tydliga, 079-077 99 50
Länsförsäkringars pressjour, 08-588 418 50

Dokument & länkar

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Se alla pressmeddelanden