Vill du jobba hos oss?

Just nu har vi flera lediga tjänster. Välkommen med din ansökan!

Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Foto: swelo.se

Skadereglerare egendomsskador

Som skadereglerare på egendomsskador arbetar du i ett team som behandlar och reglerar de flesta egendomsskador för våra privata kunder, men det kan även bli aktuellt att reglera skador även inom företags- och lantbruksförsäkring.

Större delen av din dag fyller du med kundmöten via telefon och mejl, vilket ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du tar dig tid att hjälpa kunden och förklarar på ett enkelt och rationellt sätt vad som kommer att hända härnäst i deras ärende. Du har en god känsla för service som gör att du flexibelt och effektivt löser kundernas problem och ser till att de får rätt ersättning. Du ser till kundens helhet i alla våra kundmöten.

Tjänsten innebär mycket ansvar då du själv tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Vi erbjuder dig en tjänst med högt tempo i en stimulerande miljö där alla medarbetare syns och gör skillnad.

Läs mer om tjänsten Skadereglerare egendomsskador

Försäkringsrådgivare Privat

Som Försäkringsrådgivare Privat brinner du för goda kundrelationer och erbjuder privatpersoner våra försäkringslösningar. Hos oss står kunden i fokus! Ditt huvudfokus är att kunden ska vara rätt försäkrad och nöjd med sitt möte med oss. Du hjälper även kunden genom att fånga upp behov av våra övriga tjänster inom bank och fastighetsförmedling. Dina kundmöten sker både genom telefonsamtal, digital kommunikation och spontana besök.

Läs mer om tjänsten Försäkringsrådgivare Privat

Vikarie till banken

Som vår bankmedarbetare brinner du för goda kundrelationer och erbjuder privatpersoner våra bankprodukter. Hos oss står kunden i fokus! Du hjälper också till att boka in kundbesök till våra bankrådgivare och arbetar för både nya och befintliga kunders bästa. Ditt huvudfokus är att kunden ska vara nöjd med sitt möte hos oss och nyckeln dit tror vi är genom att fånga upp kundens behov av våra tjänster inom försäkring och fastighetsförmedling. Du möter våra kunder både genom spontanbesök, bokade möten samt telefonsamtal.

Läs mer om tjänsten vikarie till banken

 

Ta nästa steg i karriären – till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor.
Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak – och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen – vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

Hur långt vill du gå?

Välkommen att växa tillsammans med oss.

Se alla nyheter