Vill du jobba hos oss?

Med vår starka lokala närvaro och stora engagemang för de gröna näringarna arbetar vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad för att hjälpa våra lantbrukskunder att försäkra deras verksamhet om olyckan skulle vara framme. Vi ska nu utöka vårt team på lantbruksavdelningen och söker efter dig som har ett brinnande intresse och god kännedom kring de gröna näringarna.

Sädesfält

Om tjänsten

I rollen som försäkringsrådgivare lantbruk kommer du arbeta med försäljning och rådgivning till både nya och befintliga kunder genom såväl telefon som fysiska möten. Här kan arbetsdagen börja på kontoret likväl som ute i skog eller på fält. I din roll som försäkringsrådgivare tar du dig tid att lyssna, fråga och förstå kundens behov. I en omväxlande vardag, där kundernas frågeställningar och behov varierar, växer och utvecklas du i din roll samtidigt som din kunskap sätts på sin spets.

Som försäkringsrådgivare är du en viktig del av vårt koncept att erbjuda helhetslösningar inom både försäkring och bank. Tillsammans med dina kollegor i bankteamet hjälper du därmed kunden genom att även fånga upp deras behov av våra banktjänster.

Läs mer om tjänsten och ansök

 

Ta nästa steg i karriären – till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor.
Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak – och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen – vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

Hur långt vill du gå?

Välkommen att växa tillsammans med oss.

Se alla nyheter