Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Foto: swelo.se

Vi söker drivna studenter

Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Foto: swelo.se

Vill du få en bra start på din karriär? Då kan ett extrajobb i vårt kvällsteam på vårt kontor i Kristianstad vara något för dig.

Som medarbetare i vårt kvällsteam kontaktar du våra befintliga kunder via telefon och erbjuder dem en trygghetsgenomgång för att säkerställa att de är rätt försäkrade om oturen skulle vara framme. Eftersom vi har ”allt” under ett och samma tak är vi unika med att kunna erbjuda våra kunder bank, försäkring och fastighetsförmedling på våra lokala kontor. För oss betyder försäljning och service samma sak, det vill säga vi utgår alltid från vad som är viktigast för våra kunder.
 
Du ska kunna arbeta två kvällar per vecka, för närvarande måndagar och tisdagar. Arbetstiden är kl. 17.00-21.00.
 
Är du en del av vårt kvällsteam har du goda möjligheter till sommarjobb och vid behov även möjlighet att arbeta dagtid på någon av våra avdelningar Bank, Försäkring eller Skador. Ser du en framtid inom bank och försäkring är det här ett bra sätt att komma in i branschen. 

Läs mer om jobbet och ansök

Ta nästa steg i karriären – till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor.
Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak – och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen – vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

Hur långt vill du gå?

Se alla nyheter