Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Foto: swelo.se

Vill du jobba hos oss?

Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Foto: swelo.se

Länsförsäkringar Bank är Sveriges snabbast växande bank med stark lokal närvaro och personliga möten. Vi söker en Bankrådgivare Privat till ett vikariat som stäcker sig till september 2020 och en Kundtjänstmedarbetare Privat.

Bankrådgivare Privat - Vikariat

I rollen som bankrådgivare är du en viktig del i vårt koncept med att erbjuda privatpersoner rådgivning inom bank och försäkring. Du träffar nya och befintliga kunder och ger råd och erbjuder helhetlösningar inom områdena betala, spara, försäkra och låna. Du arbetar med proaktiv kundbearbetning, har egna kunder och eget rådgivningsansvar.

Läs mer om tjänsten Bankrådgivare Privat

Kundtjänstmedarbetare Bank Privat

Som kundtjänstmedarbetare erbjuder du privatpersoner våra bankprodukter med fokus på korta och snabba ärenden. Du bokar in kundbesök till bankrådgivare och arbetar med proaktiv kundbearbetning av både nya och befintliga kunder. Din uppgift är även att fånga upp kundens behov av våra tjänster inom försäkring och fastighetsförmedling. Du möter kunderna både genom spontanbesök, bokade möten samt telefonsamtal.

Läs mer om tjänsten som Kundtjänstmedarbetare Bank Privat

 

Ta nästa steg i karriären – till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor.
Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak – och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen – vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

Hur långt vill du gå?

Välkommen att växa tillsammans med oss.

Se alla nyheter