Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Vill du jobba hos oss?

Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Nu söker vi två skadereglerare till Egendomsskadegruppen och ett vikariat som Kundtjänstmedarbetare Bank. Kanske något passar dig?

Två skadeglerare - Egendomsskador

Som skadereglerare inom egendomsskador behandlar och reglerar du de flesta egendomsskador för i första hand våra privata kunder, men även reglering av skador för våra företags- och lantbrukskunder kan bli aktuell. Du handlägger såväl större som mindre skador och har löpande kontakter med kunder och andra samarbetspartners.
 

Kundtjänstmedarbetare Bank - Vikariat

Som kundtjänstmedarbetare erbjuder du privatpersoner våra bankprodukter med fokus på korta och snabba ärenden. Du bokar in kundbesök till bankrådgivare och arbetar med proaktiv kundbearbetning av både nya och befintliga kunder. Din uppgift är även att fånga upp kundens behov av våra tjänster inom försäkring och fastighetsförmedling. Du möter kunderna både genom spontanbesök, bokade möten samt telefonsamtal.

Läs mer om tjänsten

 

 

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är ett av 23 kundägda länsförsäkringsbolag och har sitt verksamhetsområde i Nordöstra Skåne. Vi har som målsättning är att vara det naturligaste valet för våra kunder när det gäller bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi är idag drygt 100 anställda och finns bemannade på våra kontor i Kristianstad, Hässleholm, och Bromölla. En unik arbetsgivare.

Se alla nyheter