Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Vill du jobba hos oss?

Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Vi söker en Bankrådgivare Privat och en Bolagsjurist. Två tjänster som erbjuder olika och spännande utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Bankrådgivare Privat

Som Bankrådgivare Privat är du en viktig del i vårt koncept med att erbjuda privatpersoner rådgivning inom bank och försäkring. Du träffar nya och befintliga kunder och ger råd och erbjuder helhetlösningar inom områdena betala, spara, försäkra och låna. Du arbetar med proaktiv kundbearbetning, har egna kunder och eget rådgivningsansvar med fokus på placeringsrådgivning.

Du har också tid att lyssna, fråga och förstå vad kunden behöver. I en omväxlande vardag, där kundernas frågeställningarna och behov varierar, växer och utvecklas du. Det gör inte bara ditt jobb meningsfullt och roligt. Det gör dig också väldigt duktig på det du gör.  

Läs mer om tjänsten Bankrådgivare Privat

Bolagsjurist

Som bolagsjurist på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad kommer du att ha en varierande och bred roll där du vid sidan av att bistå verksamheten med juridiskt stöd också kommer att fungera som bolagets kontaktperson avseende dataskydd samt stöd i AML-frågor. I rollen ingår även ansvar för att avtalshanteringen håller hög kvalitet samt att på uppdrag av verksamheten upprätta och granska avtal.

I arbetsuppgifterna ingår även sekreteraruppdrag i till exempel bolagsstyrelsen och ledningsgrupp. I ansvaret ingår också att ta fram processer och verktyg till organisationen för att säkerställa att vår bank- och försäkringsverksamhet har en god intern styrning och kontroll. Då tjänsten är ny kommer du att ges möjlighet att utforma och utveckla denna.

Läs mer om tjänsten Bolagsjurist

 

 

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är ett av 23 kundägda länsförsäkringsbolag och har sitt verksamhetsområde i Nordöstra Skåne. Vi har som målsättning är att vara det naturligaste valet för våra kunder när det gäller bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi är idag drygt 100 anställda och finns bemannade på våra kontor i Kristianstad, Hässleholm, och Bromölla. En unik arbetsgivare.

Se alla nyheter