Tävla och vinn en spa-korg!

Höst- och vinterrusk behöver inte vara trist. Ät frukost ute. Sätt på dig varma kläder och ta med frukosten ut till en vacker plats. Är det riktigt kyligt så höj mysfaktorn genom att ta med ved och tänd en brasa.

Spa-korg
Foto: Sven Persson, swelo.se

Skånsk höst och vinter är inte bara regnrusk, så ta hand om de fina dagarna. Ge dig ut i naturen, kanske till en grillplats för en mysig stund med några vänner. Varför inte grilla korv, eller ett äpple. En picknick bjuder garanterat upp till lek och spring för alla.
 
Eller varför inte gå en långpromenad, unna dig tid med en bok eller ett korsord, ha film- eller seriemaraton, dra ihop familjen kring ett sällskapsspel. Höst och vinter kan vara en fantastisk period!

Hur gör du för att förgylla höst och vinter?

Dela med dig och vinn en lyxig spa-korg (värde 500 kronor) fylld med härliga produkter att använda hemma. Ditt tips mejlar du oss senast den 1 februari 2021 på: tavling.goinge-kristianstad@lansforsakringar.se

Tävlingsregler
Vi förbehåller oss rätten att dela ditt tips i våra sociala kanaler Facebook och Instagram. En jury utsedd av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad bedömer inkomna tävlingsbidrag och deras beslut går inte att överklaga. Eventuell vinstbeskattning görs av vinnaren. Vinnaren kontaktas personligen och presenteras även på vår Facebooksida.