Av: Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

”Framgången gynnar försäkringstagarna och ägarna – oss kunder”

”Jag är ingenjör på dagarna och bonde på kvällarna – pannlampan är min bästa vän! Jag är också fullmäktigeledamot i Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad. Det är ett bra sätt att få följa utvecklingen i företaget och att kunna påverka. Jag tror verkligen på det kundägda konceptet.

Henrik Kristiansson, 40 år, från Verum, som har fru och tre barn, skogsarealer och 15 Highland cattle-nötdjur.

Vår gård har gått i arv i min frus familj i flera generationer och skogen är en långsiktig investering och satsning. Det är inte dags att slutavverka förrän om 50–60 år, så arbetet med skogen gör vi för kommande generationer.

På samma vis har Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad under lång tid valt att satsa på skadeförebyggande åtgärder. Jag är övertygad om att det är det som genom åren starkt bidragit till att bygga varumärket och dess goda renommé. Det har gett framgång som naturligt gynnat försäkringstagarna och därmed ägarna – oss kunder.

Att Länsförsäkringar Göinge-Kristianstads engagerar sig lokalt i olika aktiviteter för barn, ungdomar och andra projekt gynnar också utvecklingen i bygden. Till exempel satsningen Brandsuperhjältar, I mina skor, sponsring och utdelning av reflexvästar. Bolaget engagerar ungdomar som får möjlighet till sina första jobb, att visa vad de kan och vill, vilket i sin tur skapar nya möjligheter inom Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad eller någon annanstans lokalt.

Och konceptet ger resultat. På stämmor och informationsmöten får jag ta del av kundundersökningar som visar på väldigt positiva resultat. Det gläder mig att få ta del av det. Som försäkringstagare, bankkund och ägare är jag stolt över vårt lokala bank- och försäkringbolag.”