Det är gott att komma hem!

Nu är Ann-Christin Lindahl, affärsområdeschef Företag & Lantbruk, tillbaka på hemmaplan. – Jag har mina rötter i Skåne. Det är gott att komma hem.

Ann-Christin Lindahl arbetade tidigare som chef på en annan bank, när hon 2014 tog steget till Länsförsäkringar. Sedan dess har hon varit det kundägda bolaget – med både bank och försäkring under samma tak – trogen.

– Hos oss är kunderna mer än bara produkterna de har köpt. Vi finns nära kundens vardag, tar oss tid att lyssna, förstå och göra det bästa för varje individ. Vi har ett erbjudande som följer kunden genom livets olika skeenden, och med både bank, försäkring, fastighetsförmedling, skadereglering och ett omfattande förebyggande skadearbete kan vi verkligen säga att vi levererar helhet på riktigt, säger hon.

– Jag tror att detta är en stor anledning till att vi år efter år har Sveriges nöjdaste bankkunder, hos privatpersoner och företagare.

En stor styrka

För att kunna leverera skräddarsydda lösningar för varje enskilt företag arbetar Ann-Christin Lindahl med ett team bestående av 27 personer med olika kompetenser. Här finns allt från företagsrådgivare till pensionsexperter.

– Vi jobbar integrerat i team, och sätter samman en grupp personer beroende på vad kunden behöver.

Hälsa är viktigt

Ann-Christin är en inbiten Friskis-människa och det personliga engagemanget för hälsa har dessutom en koppling till jobbet och det skadeförebyggande arbetet inom Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.

– Både barn och vuxna är i dag mer stillasittande än någonsin förut. Vi drar på oss allt fler välfärdssjukdomar, samtidigt som man ser att den psykiska ohälsan ökar. Här tycker jag att vi som försäkringsbolag har en jätteintressant möjlighet att vara med att påverka till det bättre. Precis som det är viktigt att arbeta proaktivt för att förhindra vattenskador i ett hus, är det viktigt att förebygga ohälsa. Alla tjänar på att få ner ohälsotalen. 

– Vi har tentaklerna ute i hela samhället med ett starkt, lokalt engagemang, och samverkar med företag, kommuner och föreningsliv. Tillsammans kan vi göra vår del av Skåne ännu tryggare, och ännu starkare, avslutar hon