Hur Kul som Helst

Foto: swelo.se
Ridlektion Foto: swelo.se

Hur Kul som Helst

"Hur Kul som Helst" är ett samverkansprojekt mellan Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, Agria och representanter från ridklubbar i vår del av Skåne. Tillsammans vill vi bidra till att lyfta upp hållbarhetsfrågor inom ridsporten som skadeförebygg, ledarskap och den goda stallkulturen.

-Vi fokuserar både på hästen, sporten och ryttaren och tillsammans arrangerar vi event och aktiviteter inom ramen förhållbarhet inom ridsport. I vårt forum diskuterar vi trygghet, ledarskap, skadeförebygg, stallkultur och självförtroende, berättar Renée Carlsson, projektledare för "Hur Kul som Helst".

Tillsammans arbetar vi för att skapa event och aktiviteter med fokus på en hållbar framtid inom ridsporten. Utvecklingen av unga ledare, hållbara hästar och en bra stallkultur är viktig för oss som verkar i denna miljö. Dessa områden är även våra största samtalsämnen och diskussionsfrågor när vi träffas.

Läs mer om Hur Kul som Helst i vår kundtidning Närproducerad

Projektet Hur Kul som Helst startades våren 2015 av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad tillsammans med Agria och är ett samverkansprojket med representanter från ridklubbar i vår del av Skåne.

Ring eller mejla mig gärna